Турагенции

ТЕЗ Тур обяви ранни и изгодни оферти за лято 2024 в Анталия

   


Все повече туроператори се подготвят за следващия летен сезон и започват да споделят какво може да се очаква на пазара. Сега е и много удачно време за реализиране на резервации, тъй като стандартно цените за ранни записвания са много по-ниски. Друго предимство е, че за най-популярните дестинации местата се изчерпват бързо и през пролетта вече всичко е запълнено. Макар, че е рано да се мисли една година напред, много българи избират именно този модел на пътуване, за да запазят мечтаната почивка навреме, на атрактивна цена и с добри условия. Именно заради това туроператорът „ТЕЗ Тур“ пусна оферти за Анталия през летен сезон 2024. Той организира директни чартъри от София, Пловдив и Варна от края на април до 27 октомври 2024 г. 

Цените започват 

от 297 евро на човек за 7 нощувки, All inclusive, самолетни билети, трансфери, застраховки с „Евроинс“.

Ранните записвания са доста изгодни и до края на тази година имаме специални и големи намаления за следващото лято в турската ривиера“, заяви за TravelNews Милена Недялкова, маркетинг мениджър на компанията. Условията за резервации са много добри, защото плащате само 10% депозит за ранни записвания и гъвкави условия за анулации - 25 евро на човек, при отмяна на пътуването до 60 дни преди датата на отпътуване. Така клиентите няма да се чувстват ощетени, ако резервират отрано. Важно е обаче да си направите застраховка отмяна на пътуване, за да сте спокойни, че няма да изгубите парите си, независимо колко рано резервирате. В това отношение туроператорът работи със застрахователната компания „Евроинс“. Дори при невъзможност да пътувате поради здравословни или форсмажорни обстоятелства, депозитите и предплатените ви суми, ще бъдат върнати.

Интересен факт е, че туроператорът „ТЕЗ Тур“ всяка година провежда кампания "ТЕЗ Гарантира", която е насочена именно към ранните записвания и гарантира на хората, че при промени в цената на хотелското настаняване към по-ниска преди тяхното пътуване, ние ще преизчислим тяхната резервация, подчерта Милена Недялкова. Тя препоръчва да се правят активно ранни записвания, защото тази година след март месец доста поскъпнаха хотелите в Анталия и се предполага, че и следващата година може да се очакват подобни резки промени. Най-добре е да се ориентирате отрано, за да не бъдете изненадани от високи цени!

Изборът за почивки в Ангалия 

за лято 2024 е между три периода на почивка – от април до края на юни, висок сезон през юли и август и през есента – септември и октомври. Всеки един си има своите плюсове и предимства. Например през пролетта и началото на лятото цените са много добри и времето е супер, защото не е много горещо в Анталия. Това е периодът за клиенти, които искат освен почивка да предприемат и екскурзии из района.

Юли и август са пиковият сезон с най-високите цени като цяло, но с ранните записвания се постига отстъпка до -40% за голяма част от хотелите, тъй че за желаещите да почиват тогава е добре да помислят отрано, отбеляза Недялкова. Септември и октомври са много хубави месеци за почивка, защото не са горещи и не е препълнено с туристи. Освен това след средата на септември цените значително падат, но времето продължава да е перфектно за море до края на октомври.

Шарена, многопластова и пасваща на всеки - това е туристическа дестинация Анталия. Това е наистина едно от най-добрите предложения за лятна ваканция, а кратките полети и близката култура правят мястото още по-приятно. Определено атмосферата там зарежда с приятни емоции и спомени, на които всеки би могъл да се наслади! Затова побързайте и не изпускайте ранните записвания, защото дават гаранция за по-изгодна почивка за цялото семейство!

Димо Христов