Новини Събития

Шест фирми и общини ще представят туризма на щанда в Париж

   


През тази година България ще участва за 19-ти пореден път на международното туристическо изложение International French Travel Market (IFTM) Top Resa в Париж, Франция. Събитието ще се проведе в периода 3-5 октомври 2023 г. На основание Програмата за национална туристическа реклама през 2023 г. Министерството на туризма организира националното представяне с щанд, на който ще участват и представители от туристическата индустрия.

Участие са потвърдили туроператорите „Балкания Тур“ ООД, „Бохемия“ ООД, „Енджой прайм турс“ ООД, Община Банско, Община Варна и Столична Община с общинско предприятие „Туризъм“, съобщиха за TravelNews от Министерството на туризма.

Международното изложение в Париж се нарежда сред най-големите туристически борси с професионална насоченост в Западна Европа. Събитието се провежда от 1975 г. През 2022 г. участие в него взеха над 170 дестинации и бяха организирани над 100 конференции на тема туризъм. 

Изложението се е обособило като борса за най-висок клас туристически продукти, на което освен дестинации, се представят авиокомпании, луксозни хотели, голф клубове, спа центрове и други.

Габриел Драгиев