Новини Хотели

Отвори врати виненият хотел L`Ambassade de Katarzyna

   
Отвори врати виненият хотел L`Ambassade de Katarzyna

Със завладяващ спектакъл под звездите отвори врати L'Ambassade de Katarzyna - най-новият петзвезден винен хотел, разположен в сърцето на живописните лозя на винарска изба Katarzyna Estate. Събитието бе олицетворение на изискаността на марката Katarzyna Estate, а официалните лица бяха лично приветствани от домакините на специалната вечер, Кристоф Трилински – собственик на Katarzyna Estateq и Цветелина Николова – управляващ директор на Katarzyna Estate. 

На събитието присъства президентът Румен Радев, придружаван от съпругата си Десислава Радева. Сред гостите на гала откриването се откроиха Негово Високопреосвещенство Западно- и Средноевропейски епархийски митрополит Антоний, Негово Високопреосвещенство Старозагорски митрополит Киприян, Александър Пулев – съветник по иновациите към Президента на Република България, Йелена Филипович - Стоянов - временно управляваща Посолството на Черна гора в България, Здравко Димитров – кмет на Пловдив, Тодор Чонов – зам.-кмет на Пловдив, Илия Илиев – зам.-кмет на Любимец, Анастас Карчев – кмет на Свиленград, общински съветници, представители на местната власт, предприемачи, представители на бизнес средите, мениджъри на хотелски вериги,  партньори, популярни личности и гости от цялата страна. В приветствието си към домакините и присъстващите държавният глава отбеляза перспективите за развитие на винения туризъм у нас и възможностите за популяризиране на българското винопроизводство зад граница, включително на нови международни пазари.

 

Гостите  бяха изкушени с отбрани вина, приготвени и представени от енолога на Katarzyna, Мирослав Иванов. Вечерята се превърна в кулинарно приключение с невероятни ястия, приготвени от български шеф готвачи.

Петзвездното бижу L'Ambassade de Katarzyna  има за цел да развива винения туризъм в България и да се превърне в дестинация, която предоставя  уникално преживяване не само в сферата на туризма, но и да се превърне в място за много събития и арт ивенти.

Първите гости се насладиха на невероятен концерт подготвена специално за откриването на L'Ambassade de Katarzyna от Христо Димитров, български хореограф, режисьор и продуцент на световноизвестния фолклорен ансамбъл „Българе“. Маестро Живко Петров и джаз дивата Хилда Казасян предизвикаха истински възторг сред присъстващите на изисканата вечер.