Хотели

Grand Hotel Bansko вече приема резервации за зимния сезон

   
Grand Hotel Bansko вече приема резервации за зимния сезон

Когато си мислим за зимна ваканция в България, най-често се сещаме именно за Банско. Това е не само най-разпознаваемият ни зимен курорт, но и един от най-привлекателните за българските и чуждестранните туристи. Разбира се, отличните ски условия не са достатъчни, за да направят почивката незабравима - тук идва ролята на всички местни хотелиери и ресторантьори.

Е, Grand Hotel Bansko определено изпъква като един от най-добрите хотели в курорта. Елегантният комплекс е не само място за отдих, но и комуникативно място, на което гостите могат да се забавляват, да разпускат и да се наслаждават на разнообразни удобства.

Несъмнено това е един от

най-разпознаваемите хотели

за цяла България. Grand Hotel Bansko се е превърнал в еталон за качество през годините. Този луксозен комплекс предлага незабравимо преживяване в една от най-красивите планински области в Европа, обградена от величествените върхове на Пирин.

Grand Hotel Bansko се намира близо до историческия център на Банско, където архитектурната красота на старинни къщи и улички се слива с модерната елегантност на луксозния хотел. Мястото предлага специална атмосфера на топлина и уют, която ви обгръща веднага след стъпването в рецепция.

Екстериорът и интериорът са направени така, че да следват естествената природна линия и да създават усещане за единство с околната среда. Grand Hotel Bansko носи усещането на романтична планинска хижа и това и го прави перфектното място за семеен уют.

Хотелът разполага с общо 240 луксозни стаи и апартаменти, разделени на четири различни категории: стандартни двойни делукс стаи, екзекютив стаи, апартаменти и пентхауси. Всяко помещение е обзаведено с изключително внимание към детайлите и използва висококачествени материали, които гарантират комфорт.

Гостите могат да се насладят на голям избор от уелнес и СПА услуги, които задоволяват най-изисканите вкусове. Вътрешният басейн, СПА процедурите, разнообразието от сауни и парни бани предлагат истинско релаксиращо преживяване.

СПА центърът

е реално решение за края на всеки изморителен ден в планината или за всеки, който не е фен на пистите и търси какво да прави, докато компанията кара ски.

Разбира се, това не е единствената опция за онези, които не възнамеряват да практикуват зимни спортове. Възможностите за развлечения в града са много, особено преди да падне снегът. Есента е идеална за дълги планински разходки, колоездене, езда и всякакви други планински активности. Освен това за най-големите почитатели на спорта на разположение е и първокласна фитнес зала, част от най-голямата лайфстайл верига у нас - Pulse. Освен дейностите във фитнеса се предлагат и групови тренировки по йога, зумба, народни танци и PBox с предварително споделен график.

Друго място, подходящо за забавление, са

ресторантите на Grand Hotel Bansko.

Освен че там може да се насладите на вкусна интернационална кухня, но и да се потопите в уютната атмосфера, която придава на храненето уникален характер. Хотелът успешно създава усещане за фамилиарност и дори домашно усещане, които в края на деня само сближават гостите повече.

Хотелът работи с Ultra All Inclusive - концепция, която позволява на всички да хапват както в основния бюфетен ресторант, така и в италиански ресторант със средиземноморска кухня за ценители. На разположение са и изискани лоби бар, както и луксозен лаундж бар.

Разбира се, помислили са и за най-малките, правейки хотела чудесен избор за семейна почивка.

В детския кът

има предложения за всяка възраст. За най-малките има специална зона с комплекти за рисуване, конструктори, кукли и басейни с топки, а също и кът за гледане на анимационни филмчета. Професионални аниматори също така се грижат за организирането на игри и детски партита. За по-големите деца има видеоигри, стени за катерене, детски боулинг и други интерактивни игри като „Не се сърди човече“ и „Монополи”. Това внимание към децата определено е ключово за доброто им прекарване, както и за спокойствието на родителите.

Всички удобства на хотела го правят предпочитан избор както за лятна ваканция, така и за зимно приключение. За това е добре да започнете планирането на зимната си почивка скоро! Ако нямате търпение да обуете ските, Grand Hotel Bansko със сигурност е вашето място.

Хотелът се е погрижил максимално да улесни стигането до пистите. Той предлага трансфери до ски зоната, където гостите могат да се насладят на 16 писти за всички нива на умения. Тук има и възможности за сноуборд и други зимни развлечения. Grand Hotel Bansko осигурява и оборудване под наем или гардероб за лична екипировка. 

Комплексът представлява уникална луксозна дестинация в сърцето на Пирин. Хотелът не само гарантира висококачествени удобства и незабравими преживявания, но и превръща всяка почивка в любим спомен. Независимо от времето на годината, той е отличен избор за всеки посетител.

Йоана Шомова