Транспорт

Българската Top Rent A Car спечели World Travel Awards

   
Българската Top Rent A Car спечели World Travel Awards

Българската компания Top Rent A Car спечели  международно признание - World Travel Awards, в категорията “Bulgaria’s Leading Car Rental Company”, съобщиха от фирмата. Наградите World Travel Awards са създадени преди 30 години, за да признаят, наградят и отбележат върховите постижения във всички сектори на туристическата и хотелиерската индустрия.
"През изминалите месеци надпреварата протичаше чрез гласуване и именно благодарение на всички вас, които са ни подкрепили, тази награда е факт", коментираха от Top Rent A Car. От компанията благодарят на всичките си клиенти и на екипа си.
Top Rent A Car наскоро стана победител и във водещите награди за най-добър работодател на България - Career Show Awards 2023, в категория „Стратегия за оценяване на служителите". Наградите за най-добър работодател Career Show Awards отличават най-забележителните постижения в сферата на управлението на хора и работодателската марка.
След оспорвана битка бяха обявени победителите, сред които е и Top Rent A Car. В конкурса бяха включени компании в над 70 категории, а сред журито бяха видни журналисти, политици и икономисти.
Top Rent A Car работи в тясно сътрудничество с туристическия бранш. Компанията има онлайн система, която може да се ползва от туроператори, туристически агенти и хотели, като те могат да предлагат резервации на коли за техни клиенти. Освен това имат изградена партньорска мрежа в цялата страна.

Фирмата разполага със 17 офиса в цялата страна, включително и на всички летища в България. За нея работи екип от над 180 професионалисти. Резервирането на автомобили става изключително бързо и лесно онлайн. На сайта на Top Rent A Car може да разгледате за актуални наличности и цени и да запазите автомобил за вашето пътуване.

Мирослав Иванов