Новини Турагенции

Туроператорът „Чайна травъл къмпани“ представи нов сайт за резервации

   
Туроператорът „Чайна травъл къмпани“ представи нов сайт за резервации

Туроператорът „Чайна травъл къмпани“ представи нов сайт за резервации за клиенти, както и програмите си за 2024 г. В сайта са качени всички почивки и екскурзии, които организира компанията, включително и чартърните програми, обяви Пейо Майорски, маркетинг мениджър на туроператора. Отделно могат да бъдат резервирани самолетни билети за цял свят, хотели и възможности за организиране на събития.

„Сайтът се актуализира всеки ден и показва свободните места за почивка“, подчерта Майорски. Дори може да се направи резервация и без плащане. Ако не постъпи сума към нас, може да я анулирате на следващия ден без глоби. По този начин блокирате местата за обявената цена и тя няма опасност да се увеличи, разясни той. Според него сайтът предлага голямо разнообразие от самолетни билети за цял свят.

„Чайна травъл къмпани“ представи и организираните си програми за следващата година. Туроператорът връща една от най-популярните си такива – почивка в Доминиканската република с чартър. Тя стартира от 29 януари 2024 г. и ще продължи до 29 април с директен полет на „България Еър“ от София до Мадрид с нощувка в испанската столица, а на следващия ден е директният чартър до Пунка Кана с изцяло нов самолет Ербъс А350 на авиокомпанията World 2 Fly. „Дестинацията много се търси от българите, обичат си я и продължаваме да я предлагаме“, коментира Майорски. На място ще има обслужване на български език. В пакета влизат 1 нощувка в Мадрид, всички трансфери и 7 нощувки в Доминикана на база All inclusive. Туроператорът предлага 16 хотела в екзотичната дестинация.

От 20 март 2024 г. стартират почивките за остров Бали, Индонезия. Те ще се осъществяват по редовните линии на Turkish Airlines. Програмата е с 10 нощувки. Друга търсена екзотична дестинация си остава – Малдиви. До нея също ще се лети с Turkish Airlines от януари до април. Предвидени са по 7 нощувки на място, като изборът е от над 100 хотела.

За Тайланд има почивки на остров Пукет за февруари и март. Отделно и хубава екскурзионна програма с 3 нощувки в Банкок и 7 на Пукет. Шри Ланка се предлага от януари до април. Много е търсена с екскурзия и със сафари. Обслужването е на български език с гидове на туроператора. Има и възможност за почивка в 5 звезден хотел. Майорски съобщи, че се очаква да бъде пуснат скоро пакет за Виетнам, и комбиниран - Виетнам с Камбоджа.

При почивките вече са ясни чартърните програми за Турция. За курортите в Анталия - Сиде, Белек, Алания и Кемер, ще има полети от София, Пловдив и Варна. Стартират от 31 март 2024 г. до края на октомври. Новост е, че туроператорът пуска нов полет директно до Алания в ден понеделник, с начална дата от 27 май. Така ще имаме много кратки трансфери до близките курорти Алания и Сиде, уточни Пейо Майорски.

За Бодрум програмите започват от 25 май и ще са без прекъсване. Предлага се настаняване в над 260 хотела в Бодрум, Кушадасъ и Мармарис. За Кападокия стартират от 31 март, с вариант 3 или 4 нощувки. Възобновява се и програмата „Магията на Месопотамия“ от 29 април. Отделно има и комбинирана програма Анталия и Кападокия, и Загадките на Древна Ликия

Чартърите за Египет ще стартират на 2 март с полети до Хургада с комбинирана програма до Кайро и Пирамидите. Те ще тръгват от София и Варна. От 1 април ще има и до другия известен египетски курорт – Шарм ел-Шейх, отново с полети от София и Варна. Цени вече има обявени и за есента. Програмите с круиз по Нил ще започнат от 23 март.

Към Тунис винаги има голям интерес от българите заради добрите цени. Туроператорът пуска чартъри 4 пъти седмично - 2 от София до Енфида, 1 до остров Джерба и 1 от Варна. Предвидена е и програма с обиколни турове.

Кипър идва от 27 април до 5 октомври по редовните линии на „България Еър“ до Ларнака. „Отделно имаме готовност да реализираме и допълнителни чартъри“, каза Пейо Майорски. Изборът е голям между стотици хотели. На място има и екскурзоводи с български език за обиколните турове.

„Чайна травъл къмпани“ разширява портфолиото си за Италия за сезон 2024. Компанията пуска директен чартър до сърцето на Сицилия – Палермо, до където няма полет от София. Стартират от 13 май с три дати и след това четири през есента. Програма ще се предлага за почивки в близките курорти, а отделно ще има и обиколни турове на цяла Сицилия с включени Агридженто, Катания, Таормина, Медина и други. Отделно туроператорът ще си прави и чартърните програми до Бари с Пулия, които започват от 3 юни. Ще се предлагат 10 хотела в Пулия. Екскурзовод отново ще бъде Георги Атанасов, който вече е познат сред българските туристи.

Три нови дестинации вкарва „Чайна травъл къмпани“ в каталога си за догодина. Това са Палма де Майорка, Коста Брава и Коста Дорада в Испания. Програмите са за почивки и ексурзии и ще се осъществяват с редовните полети на „България Еър“. Туроператорът като цяло очаква още една добра година за пътуванията на българите.

Новият сайт на „Чайна травъл къмпани“ ООД е изработен по договор BG-RRP-3.005-0868-C01 по процедура "Решения в областта на информационните и комуникационни технологии и киберсигурността в малките и средните предприятия" по Националния план за възстановяване и устойчивост.

Габриел Драгиев