Събития

Любовни писма започва турнето си от Плевен

   
Любовни писма започва турнето си от Плевен

Новият театрален сезон на "Любовни писма" стартира с Яна Маринова и Теодор Папазов. Турнето започва от Плевен на 4 октомври сряда от19:00 часа, в НЧ „Съгласие 1869“.
"Любовни писма" се разпространява благодарение на "Програма за възстановяване и развитие на частни и културни организации" на НФК.


Писмата от него до нея, и обратно от нея до него. В рамката на цял един живот. Бесен екшън, в който с изумителна скорост преминават събития, възрасти, чувства, настроения… Лентата се забавя за миг, рисува ни конкретна случка, наивна, тъжна, страшна или страшно смешна и литва през зъбчатките на времето към следващата. Един чат, който в задъханите си редове прескача всичко маловажно и незначително, за да ни потопи в гъстото вино на една любов, която все не може да се случи и категорично отказва да умре. Яна Маринова и Теодор Папазов ще ви разкажат една история, която няма нищо общо с вас и в която няма да спрете да се откривате.

Билети можете да закупите от билетен център читалище "Съгласие 1869' Плевен (всеки работен ден от 11 до 18 часа) тел.:, 0884 543 609, 064-806-788
или в grabo.bg https://grabo.bg/0qb87vv