Новини Хотели

Над 400 участници идват на Хотелския форум в София

   
Над 400 участници идват на Хотелския форум в София

Над 400 участници се очакват да присъстват на Хотелския форум 2023 в София, съобщи за TravelNews Георги Дучев, организатор на събитието. Той ще се проведе на 17 октомври 2023 г. в "Гранд Хотел Милениум София". Вече са обявени първите акценти от програмата. Участниците в панелa “Тенденции и иновации в управлението на приходите" (Revenue Management) ще представят как да увеличим приходите, като оптимизираме цените и заетостта на хотела. Ще бъдат обсъдени последните тенденции и предизвикателствата в науката, но и изкуството как да продадеш точната стая на точния клиент в точния момент и на точната цена.

Сред акцентите в панела ще бъдат:

- Кои са ключовите фактори, които ще повлияят на хотелската дистрибуция през следващите 2-3 години и как тези фактори влияят върху стратегиите за управление на приходите?

- Как да избегнем обичайната практика за намаляване на цените, когато конкуренцията нараства или търсенето намалява?

- Защо това е погрешно и кои са правилните стратегии, които трябва да се прилагат, за да се запази хотелът печеливш? 

Възходът на AI: ще автоматизира ли изкуственият интелект управлението на приходите на хотелите в близките години или хората ще останат незаменими?

Осмото издание на най-голямата професионална среща в туризма в България отново ще събере много от хората, които вземат решенията при хотелите – собственици и мениджъри, а също туроператори, представители на авиокомпании и летища, архитекти, интериорни дизайнери, експерти и преподаватели в туризма, официални лица и др.

Вижте програмата на събитието тук: http://htif.eu/program
Вижте лекторите тук: http://htif.eu/speakers

Габриел Драгиев