Транспорт

България Еър продължава да изпълнява полети до Израел

   
България Еър продължава да изпълнява полети до Израел

Националният превозвач "България Еър" е сред малкото авиокомпании, които не анулираха полетите си до/от Тел Авив. След ескалацията на напрежението в Близкия изток от първостепенна важност за “България Еър” е да гарантира навременното и безопасно пътуване на своите пътници по директната линия София - Тел Авив - София, съобщиха от превозвача.

Рано тази сутрин от Израел пристигна полет на “България Еър” с наши сънародници и граждани на други страни. Без промяна остава разписанието и на останалите ни полети, планирани през седмицата до/от летище Бен Гурион. 

Екипът на авиокомпанията е в постоянен контакт с българските власти. За безопасността на борда се грижат пилотите и кабинния екипаж на “България Еър”, които са обучени да действат в рискови ситуации. "Благодарим на десетките пътници, изказали благодарността и признанието си за продължаването на редовните полети до израелската столица, въпреки ескалацията на международния конфликт", казаха от авиокомпанията.

За “България Еър” основен приоритет е гарантирането на безпроблемно придвижване на своите пътници, изпълнявайки мисията си на национален превозвач. За актуална информация следете сайта на авиокомпанията, както и профилите в социалните мрежи.

Димо Христов