Турагенции

ТЕЗ Тур обяви групи за Малдиви през февруари и април 2024 г.

   
ТЕЗ Тур обяви групи за Малдиви през февруари и април 2024 г.

Когато става дума за екзотика, мнозина си мислят именно за Малдиви. Островите, заобиколени от тюркоазена вода, бели пясъци и високи палми, несъмнено са сред най-популярните дестинации. Природните красоти привличат милиони туристи ежегодно, а многото възможности за активности в открито море правят страната наистина атрактивна.  

Традиционно Малдиви се смятат за романтична дестинация, подходяща за двойки или младоженци, но в последните години са все по-посещавани и от семейства с деца или цели приятелски компании. Все пак плажът не е само за двойките! Дълги дни на него, живописната природа и незабравимите спомени категорично са по вкуса на всеки.  

Периодът между ноември и април опеделено е най-подходящ за посещаване на страната. Затова и “ТЕЗ Тур” са организирали групите си с дата за заминаване 27 февруари и 6 април 2024 г. - за онези, които мечтаят за лято през зимата.  

Цените започват от 1543 евро на човек 

и включват самолетни билети София – Мале - София с прекачване в Истанбул с авиокомпания Turkish Airlines, един салонен багаж до 8 кг и чекиран багаж до 20 кг, летищни такси, трансфер летище – хотел - летище, 7 нощувки в избрания хотел на съответната база изхранване, както и медицинска застраховка "Помощ при пътуване - Traveller" на „Евроинс“ с покритие 10 000 еврo.  

Туроператорът предлага над 140 опции за настаняване. Българите могат да изберат най-подходящото за тях място от голямата селекция. Характерно за хотелските комплекси на Малдиви е, че са на отделен остров и целият плаж е само за гостите им. Това прави усещането за бягство от целия свят много силно. Именно такива се стремят да избират от “ТЕЗ Тур”. “Подбрали сме хубави хотели, повече на самостоятелен остров, предлагащи истински лукс и перфектни условия за почивка”, изтъква Милена Недялкова, маркетинг мениджър на “ТЕЗ Тур”.  

Малдиви предоставят  

перфектната обстановка за релаксация и уединение, което я прави идеална за посещение от влюбени двойки и хора, търсещи убежище от ежедневния стрес. Страната съчетава приключения и романтика, като предлага възможности за гмуркане, водни спортове и романтични разходки по бреговете. Отсядането на уединен остров определено е неповторимо преживяване, което засилва емоциите и всеки се чувства, сякаш светът е само негов.  

Допълнително, Малдиви се отличават с изискани луксозни курорти, които предлагат СПА центрове, изкушаващи ресторанти и вили, които плават върху водата, осигурявайки неповторим комфорт. Освен това, по време на посещението си, посетителите могат да се насладят на местната култура и изкуство, което добавя уникален аспект към тяхното преживяване. Всички тези елементи, съчетани със съвършената топлота и гостоприемство на местните жители, правят страната едно от най-магичните места за почивка в света. 

Малдивите са предпочитано място за почивка заради топлия климат, чистата синя вода, белите пясъчни ивици, възможността за практикуване на водни спортове целогодишно и заради изключително интересния и богат подводен свят. Екзотиката със сигурност ще впечатли всеки, а посетилите островната държава ще се приберат с добри впечатления, хубави спомени и шоколадов тен. 

Йоана Шомова