Новини Събития

Йордания и Египет са безопасни за туристите

   
Йордания и Египет са безопасни за туристите

Програмите на българския туроператор "Абакс", които включват само Йордания или само Египет, като дестинация и престой, по никакъв начин не са засегнати от военния конфликт в Израел. Това съобщи Георги Пасев, управител на компанията. Всички програми и дати за Йордания и Египет ще бъдат изпълнени и реализирани, подчерта той.
От Борда по туризъм на Йордания също излязоха с позиция. Д-р Абед Ал Разак, директор на борда, заяви, че "във връзка със ситуацията в ивицата Газа, искаме да потвърдим пред вас, че Йордания продължава да е безопасна и гостоприемна дестинация за туристи от цял свят".
Йордания винаги е била горда със сигурността и гостоприемството си и нашите действия и мерки продължават да са с мисъл за туристите, доброто им прекарване и създаването на безопасен престой. Пътуващите спокойно могат да изследват нашето богато историческо наследство, спиращи дъха пейзажи и прекрасни градове.
Границите на Йордания остават отворени за туристи от цял свят.
Разбираме, че конфликтите по цял свят създават напрежение, но вярваме, че туризмът е един от най-добрите начини за създаване на разбирателство между народите, допълва Абед Ал Разак.


Димо Христов