Събития

Къщата на Шрек в Шотландия - вече отворена за посещения за всички

   
Къщата на Шрек в Шотландия - вече отворена за посещения за всички

Почитателите на анимационния филм "Шрек" вече имат възможност буквално да влязат в причудливия свят на неговите герои, разположен дълбоко в сърцето на красивите планини в Шотландия. На днешния петък, 13 октомври, първите щастливците се впускат в необикновеното приключение, включващо безплатен престой в уникално пресъздаденото емблематично блатно жилище на Шрек.

Разположено на фона на живописните шотландски възвишения, уникална възможност пренася посетителите във фантастичния свят на Шрек. Точно както в анимационния хит, блатистата обител на Шрек е сгушена под короната на голямо дърво.

Резиденцията е грижливо украсена с буйни треви и мъх и всеки елемент е пропит с духа на популярната анимация - от уютните кътчета до омагьосващата гледка към околния планински пейзаж.

И всичко е съвсем автентично - липсват съвременни удобства като кухня или баня и дори електричество. Вместо това гостите ще обитават горския дом под топлото сияние на свещи, изработени от "ушна кал" - причудливост, която може да принадлежи само на света на зеленото чудовище.

Още с пристигането посетителите ще бъдат посрещнати от самото Магаре, готово да осигури сърдечен прием в блатистата си обител.

Приказното жилище е безспорна забележителност, но околният пейзаж буквално е съкровищница от природни красоти. Гостите могат да изследват омайни гори, да се разхождат покрай бълбукащи потоци и да се наслаждават на спокойствието на това идилично място. Престоят в мъхестата блатна обител на Шрек е възможност, която започва от настоящия октомври. Офертата е за две нощувки, за максимум трима гости и се предлага от туристическата агенция Airbnb на страниците на нейния интернет сайт, уточняват от Hola.Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати