Новини Хотели

Германски хотел предлага паркиране на колата до стаята

   
Германски хотел предлага паркиране на колата до стаята

Хотел в Германия е обзавел някои от стаите си за автомобилни ентусиасти. Хотел b’Mine на летището във Франкфурт ви позволява да паркирате автомобила си на балкона пред стаята си, превръщайки го в личен гараж, пише Калдата. Хотелът ви предоставя собствено частно паркомясто и ви позволява да стигнете до стаята си в хотел CarLoft в комфорта и удобството на вашия автомобил. Освен това ви предоставя чудесна гледка към автомобила, докато се наслаждавате на силуета на града зад прозореца, точно както в апартаментите Bentley, но без непосилната цена.

Това е едновременно практично и удобно, тъй като намирането на място за паркиране в близост до хотела понякога може да бъде трудно, освен че е претъпкано, скъпо или опасно. Както във всеки друг хотел, процесът на настаняване е прост, като се започне от рецепцията. Нещата обаче се различават, когато ви дадат ключовата карта за стаята ви. Вместо да тръгнете по стълбите, се връщате към колата си и карате към задната част на хотела. Ключовата карта ви дава достъп до един от двата налични автомобилни асансьора.

Влизате в асансьора и той ще ви отведе директно до стаята ви. След това просто трябва да изкарате автомобила от асансьора на личния си балкон, което ви дава възможност да усетите вкуса на луксозния начин на живот в апартамент с автомобил.

Мястото за паркиране е достатъчно голямо, за да побере повечето европейски автомобили от типа на Volkswagen ID. 3 до Audi RS Q8. На уебсайта на хотела се казва, че за собствениците на електромобили е на разположение и станция за електрическо зареждане. Човек може да предположи, че с това ексклузивно място за паркиране престоят в стаята CarLoft ще ви струва скъпо за една нощувка, но той е сравнително достъпен – 262 долара на вечер.

Подобни хотели, които обслужват не само автомобилни ентусиасти, показват, че автомобилната култура в Германия е жива и здрава. Местоположението му във Франкфурт е идеално и за любителите на автомобили, които се отправят на поклонение в Нюрбургринг. Известната писта е само на два часа път, а летището във Франкфурт е основен европейски център.