Новини Транспорт

Turkish Airlines предлага безплатни нощувки в Истанбул

   
Turkish Airlines предлага безплатни нощувки в Истанбул

Европейската авиокомпания Turkish Airlines предоставя две нощувки в 4-звезден хотел за пътници в икономична класа и три нощувки в 5-звезден хотел за пътници в бизнес класа – напълно безплатно, когато се възползвате от тяхната програма за междинно кацане.

Това предложение, обикновено запазено само за тези, които летят в бизнес или първа класа, може да звучи твърде добре, за да е истина. Но да, то е истина, пише Time out.

Програмата, първоначално стартирана през 2017 г., разшири настаняването на пътници от САЩ тази година. Пътниците, които изберат да добавят няколко дни в Истанбул, ще получат ваучер за хотел, който може да бъде осребрен на уебсайта на авиокомпанията след закупуването на самолетен билет.

Генералният мениджър на Turkish Airlines Билал Екси коментира: „Целим да покажем турското гостоприемство и уникалните чудеса на Истанбул на нашите пътници, избиращи услугата за настаняване с междинно кацане, като същевременно допринасяме за туризма в Турция и увеличаваме броя на трансферните пътници, летящи с Turkish Airlines.

„Пътуващите могат също така да удължат продължителността на първоначалното си безплатно настаняване с изгодни цени на Turkish Airlines в договорени хотели, за да разгледат хубаво Истанбул.“

Авиокомпанията също така ви дава няколко съвета за обиколки, които да предприемете, и места, които да посетите по време на престоя си в Истанбул. Ако искате бърз, но задълбочен преглед на града, те препоръчват да резервирате обиколка с Istanbul Tour Studio. Искате ли да разгледате един от най-новите покриви в града? Отидете до Okra за напитки с 360-градусова гледка към града. Актуализираната програма за междинно спиране е валидна за всички маршрути.