Новини Хотели

The Emporium Plovdiv MGallery спечели World Luxury Awards 2023

   
The Emporium Plovdiv MGallery спечели World Luxury Awards 2023

Изключително сме горди, да споделим, че хотел The Emporium Plovdiv – MGallery e победител в World Luxury Award 2023. Високото признание е за "Най-добър хотел", "Най-добро СПА" и "Най-добър ресторант".

Официалната Гала церемония се състоя в Grand Hyatt Athens в Атина, Гърция, където бяха наградени едни от най-добрите хотели, спа центрове и ресторанти в света. На 17 - то издание на наградите World Luxury Awards, присъстваха представители на близо 300 хотелиерски обекта от целия свят, част луксозния сегмент в бизнеса.

Важна част от събитието беше награждаването на The Emporium Plovdiv - Бойко Качулев, собственик на хотела, заедно с Ирина Сундукова от архитектурно студио Sundukovy Sisters S+S, които получиха наградата на сцената, един момент, който ще се помни за цял живот.

Изключителното партньорство на архитектурно студио е за това, че застанаха зад този красив проект, и успяха да превърнат хотел The Emporium Plovdiv – MGallery в лукозната перла на Източна Европа, мястото, където луксът, изтънченият дизайн, новите технологии и гостоприемството говорят на един език!