Турагенции

Туроператорът Юзит Калърс получи награда от MSC Cruises

   

Борис Боев получава наградата на MSC

На борда на круизния кораб MSC Seaview се състоя годишната церемония по връчването на наградите "All Stars of the Sea” на най-голямата европейска круизна компания MSC Cruises. Тя се прави за т.нар. нови пазари, които включват повече от 20 държави от Централна и Източна Европа, Близкия изток, Централна Азия и Северна Африка.

На церемонията присъстваха представители на четири български туроператора. “Юзит Калърс” беше единствената българска компания, която получи номинация в групата на държавите от Източна Европа, като там голямата награда получи най-голямата агенция от Полша. Туроператорът е собственик на специализираната платформа за круизи - Crusit.bg. “Юзит Калърс” взе награда в категория “Over the Top” (резултати над очакваните) за онлайн продажби на MSC круизи за 2023. Отличието получи Борис Боев, мениджър "Продажби" в Crusit.bg и туроператора.

Продажбите на круизи в България през 2023 надхвърлиха всички очаквания на големите компании, като при някои от тях, ръстът на нашия пазар надвишава 200% спрямо най-добрия сезон преди пандемията и близо 100% над очакваното за сезона, обясни пред CruiseNews Борис Боев. Прогнозите за следващата година също са добри, като българските туристи постепенно стават неотменна част от света на круизите, подчерта той. Корабите на MSC са най-търсени от българите.

Мирослав Иванов