Турагенции

ТЕЗ Тур обяви атрактивни условия за ранни записвания за пролетна почивка в Египет

   
ТЕЗ Тур обяви атрактивни условия за ранни записвания за пролетна почивка в Египет

Готови сте с плановете за зимата и вече търсите почивка за следващата пролет? Сега е идеалният момент да запазите пътуването си! Туроператорите тъкмо обявиха своите програми с ранни записвания и все още имате възможност да изберете свободно дестинация, дати и хотел. Колкото повече наближава моментът, толкова по-ограничен е изборът, за това ранните записвания са идеална възможност за всеки взискателен турист, както и за онези, които искат да пътуват на по-търсени дати - около празници или ученически ваканции.

Друго голямо удобство при ранните записвания е, че те стандартно идват с много изгодни условия за записване. Туроператорът “ТЕЗ Тур” например изискват само 10% депозит при резервация, след което 30% от почивката се заплаща до края на януари 2024 г. Пълната сума може да се доплати до 22 дни преди датата на отпътуване. По този начин записалите се сега не само получават по-изгодна оферта, но и имат възможността да разсрочат сумата във времето.

"ТЕЗ Тур" залага на Египет 

за пролет 2024, тъй като това е не само една от любимите дестинации на българите, но и такава която се търси много често. “Имаме много туристи, които избират да съчетаят почивка в Хургада с допълнителни екскурзии по основните туристически места като Луксор, Египетските пирамиди и Историческия музей в Кайро. Това е супер вариант за хора, които за пръв път посещават страната и искат да опознаят историята ѝ”, коментира Михаела Ерменкова, маркетинг мениджър на „ТЕЗ Тур“.

Хургада, разположена на брега на Червено море в Египет, е изключителен избор за почивка. Този популярен курорт привлича почиващи със своите кристално чисти води и прекрасни корали, които го правят мека за любители на подводния свят. Хургада предлага разнообразни активности като гмуркане, шнорхелинг и водни спортове. Слънчевите дни са почти през цялата година, което го прави идеално място за отдих и през пролетта. Вероятно още през април/май времето е подходящо за море. Също така Хургада разполага с множество луксозни хотели, ресторанти с изискани ястия и вълнуващ нощен живот. Този пищен курорт обаче не идва с еднакво луксозна цена - счита се за един от най-изгодните в света, като се вземе предвид съотношението цена-качество.

Цените за почивка 

в курорта започват от 535 евро на човек и включват самолетни билети София - Хургада - София с чартърен полет, 20 кг чекиран багаж и един ръчен багаж с тегло до 7 кг, пътнически и летищни такси, 7 нощувки на съответния пансион в хотел по избор на клиента, трансфери летище - хотел - летище и медицинска застраховка "Помощ при пътуване - Traveller" на "Евроинс" от 10 000 евро, която покрива диагностика и лечение. Към всяка група се присъединява и представител на туроператора с български език.

За тези, които вече са посещавали основните забележителности и искат да заложат изцяло на релакса, то 

курортът Марса Алам 

е чудесна възможност. Той е един от най-южните и освен с идеалните възможности за плаж е известен и сред любителите на природата. Това е едно от местата, където човек може свободно да се гмурка и да наблюдава многоцветните риби, делфините, костенурките и кораловите рифове в околността.

“ТЕЗ тур” е туроператорът, който предлага най-богато разнообразие от хотели и дестинации. Той обслужва всички гореспоменати курорти и работи с някои от най-добрите хотели в страната. Голяма предимство е, че при резервация с тях освен стандартен пакет с полет и хотел, туристите получават и местно обслужване от египетския офис на компанията.

“Работим с над 200 хотела в Египет. Подбрали сме хотели с добри отзиви, за всеки вкус и джоб. Най-популярни и най-препоръчвани са хотели от веригата PickAlbatros, която е една от най-добрите в страната. Но има и още много добри предложения отново от популярни и престижни вериги - SunRise, Steigenberger, Baron, Rixos, Titanic, Cleopatra, Swiss Inn и т.н. Туристите са много доволни - храната им допада, All Inclusive-ът е добре развит, а местният алкохол, който предлагат, е на много високо ниво”, споделя още Ерменкова.

Хургада категорично е египетският курорт с най-много възможности - човек там може да се отдаде на пълна почивка, да опознае подводния свят или да се запознае с културата и историята на Древен Египет. Дестинацията е отлична за всеки вкус, а специалистите от офисите на “ТЕЗ Тур” могат да помогнат с избора на най-подходящите хотели и допълнителните екскурзии. Програмите на туроператора са подходящи за всеки тип турист, като компанията се е постарала да предложи на всеки интересни активности, които да превърнат пътуването му в незабравимо приключение.

Йоана Шомова