Новини Хотели

Grand Hotel Therme е финалист за Balkan Awards of Tourism Industry 2023

   
Grand Hotel Therme е финалист за Balkan Awards of Tourism Industry 2023


Новата 5-звездна дестинация близо до ски курорта Банско - Grand Hotel Therme, привлича все повече туристи в малкото село Баня и спечели високите оценки на журито на  годишните награди Balkan Awards of Tourism Industry 2023. 
Организаторите от международната платформа за Global Leaders са си поставили за цел да селектират добрите примери в туризма на Балканите - общини, хотелиери,  тур агенции и мениджъри  от различни държави на Балканите. Събитието ще се състои на 05.12.2023 г. от 20 ч. в 5-звездния хотел Hyatt Regency Sofia, съобщава агенция за публични комуникации  VIP Communication.
Социалната кауза на церемонията е в подкрепа за младите таланти от Националното училище за танцово  изкуство – София, уточняват организаторите на събитието, които са част от международната платформа за сътрудничество Global Leaders.  
Още с отварянето си Grand Hotel Therme се позиционира сред лидерите в СПА туризма на Балканите. Само година по-късно хотелският комплекс вече разполага с най-големия СПА център на Българияи успешно налага новия бизнес модел в тази сфера.
Разположен в село Баня върху обща площ от 70 декара, с 19 допълнителни луксозни къщи и общо 176 помещения за гости,петзвездният Grand Hotel Therme се отличава с изисканост и индивидуалност. Предлага луксозно All Inclusive настаняване в един от най-богатите на минерални извори райони на България.