Турагенции

Програмите за Коледа в Тайланд са от най-търсените от българите

   
Програмите за Коледа в Тайланд са от най-търсените от българите

Тайланд е една от онези дестинации, която от години се радва на нестихващ интерес. Но държавата придобива съвсем различен облик по време на коледните и новогодишни празници. Хиляди туристи избират да прекарат именно на топло в Тайланд, но къде точно се крие чарът на тази азиатска страна?  

За българските туристи идеята да посрещнат зимните празници по бански и джапанки е повече от атркативна - всеки мечтае за целогодишно лято и с екзотично декемврийско приключение до Тайланд, то определено е гарантирано. От друга страна дестинацията се слави с несравнимо спокойствие, което кара туристите да се връщат отново и отново. Епичната тропическа красота, древните храмове, невероятната местна храна и бурният нощен живот са само част от причината всички да обичат страната. Тази съвкупност за някои може да е леко хаотична, но за повечето се оказва перфектната комбинация за една незабравима ваканция. Неслучайно Тайланд се нарича Страната на усмивките - няма как да си тръгнете недоволни!  

Ако винаги сте мечтали за Коледа под палмите на плажа, то може би 2023 г. е вашата година. Яна Тошева, маркетинг мениджър в туроператора “Онекс тур”, разказва: “Коледната ни група за остров Пукет ще отпътува на 22 декември с полет на Турските авиолинии. Мястото е много предпочитано за празниците и се получават незабравими пътувания. Не само има страхотни възможности за природни турове, но и много за партита! Тайланците са много топли домакини, които създават страхотно настроение, правейки празниците истински специални, макар и далеч от дома”.  

Това 13-дневно приключение  

е на цена, започваща от 1373 евро на човек и включва самолетни билети за полет до Пукет с прекачване през Истанбул, летищни такси, един ръчен багаж до 8 кг и чекиран багаж до 40 кг, трансфер летище – хотел – летище, 10 нощувки в избрания хотел на съответната база изхранване, както и медицинска застраховка “Помощ при пътуване в чужбина”.  

Туроператорът работи с над 40 хотела в Пукет, като всички отговарят на много високо ниво и задоволяват всички западни стандарти. Това гарантира, че всеки турист ще успее да открие хотел по неговите изисквания. Повечето от тях са потопени в растителност и допринасят за същинската екзотична почивка.  

“Тази програма е съсредоточена върху спокойствието и релакса, за да може всеки да се наслади на райската природа, както намери за добре. Въпреки това сме подготвили допълнителни екскурзии. Посещенията на острова на Джеймс Бонд и островите Пи Пи са се доказали като най-търсени сред туристите. Освен това много хора избират да опитат дайвинг”, споделя още Тошева.  

Друг популярен избор е допълнителното приключение в джунглата. То вклююва АТВ преход през тропическите гори. По време на тура всеки ще има  възможността да се срещне отблизо със слонове, да плува под водопад, както и да се впусне в рафтинг изживяване. 

“Онекс тур” предлагат и посещение на шоуто "Fantasea", което определено е преживяване за всички сетива. Спектакълът представлява пътешествие в страната на тайландските легенди, съчетаващо магическо представление, въздушен балет, акробатично изпълнение, пиротехнически ефекти, циркови номера със слонове, танци и фантастична природа. Преди представленията може да се посети зоологическата градина с животни албиноси и да се язди слон, което определено ще е незабравимо преживяване.  

Подарете си слънчева и топла зима, изпълнена с много морски приключения с “Онекс тур”. В Пукет може да се насладите на уникални гледки, интересни храни, както и да посетите много културни забележителности. Определено си заслужава да се потопите в островния живот и да забавите темпото за една екзотична почивка за празниците! 

Йоана Шомова