Новини Хотели

Disney ще отвори нов хотел Pixar Place на 30 януари 2024 г.

   
Disney ще отвори нов хотел Pixar Place на 30 януари 2024 г.

Disney ще отвори нов хотел Pixar Place на 30 януари 2024 г., съобщиха от компанията. Той ще се намира в американския град Bay Lake. Създаден е въз основа на анимационните произведения на известните анимационни студия Pixar.

Хотелът е напълно реновираният Disney's Paradise Pier. Pixar Place има голямо фоайе с емблематичната лампа Pixar в центъра. Дизайнът на стаите е направен в стила на най-известните анимационни филми на компанията, чиито герои са изобразени по стените, спалното бельо и като декорации. Картините са рисунки, създадени от художници на анимационно студио.

Хотелът ще разполага с ресторант Great Maple, където гостите ще могат да опитат интересни ястия от анимационни ленти, кафене Sketch Pad Cafe и бар Small Bytes, разположен до басейна на покрива на хотела. Туристите ще имат безплатен достъп до голяма зона за игра и модерен фитнес център.

Pixar Animation Studios е американско студио за компютърна анимация, основано на 3 февруари 1986 г. от Стив Джобс, Джон Ласитър и Джордж Лукас.

Габриел Драгиев