Новини Транспорт

Ryanair предлага полети до най-добрите коледни базари в Европа

   
Ryanair предлага полети до най-добрите коледни базари в Европа

Декември е времето, когато красивите коледни базари се появяват в много европейски градове. Те са пълни с цветни магазини, фантастични декорации и атракции; те привличат тълпи туристи всяка година, любопитни за местните коледни традиции, деликатеси и идеи за подаръци. Най-красивите пазари са много лесни за посещение благодарение на полетите на Ryanair:

Будапеща, Унгария

Панаирът в Будапеща беше определен като най-добрият коледен пазар в Европа през 2023 г. Това е чудесно място да откриете местни занаяти и коледна украса. Опитайте традиционни унгарски ястия като лангоше и гулаш и се стоплете с греяно вино. До Унгария се стига лесно от София с Ryanair, а билетите в пиковия период на коледните пазари се предлагат от 22,77 евро.

Виена, Австрия

Виена е място, което впечатлява със своята елегантност. Коледният базар на City Hall Square е идеалното място да си купите сувенири и да опитате австрийски специалитети като ябълков пай, братвурст или джинджифилов сладкиш. За да усетите истинската магия на празниците, опитайте греяното вино в различни вкусове във Виена. Градът има и удобни връзки от София с Ryanair - пътниците могат да летят до Виена на цена от €19,94.

Дъблин, Ирландия

Дъблин е оживен град, който става вълшебен по време на празничния период. По това време в Дъблинския замък има коледен базар. Можете също да опитате традиционна ирландска храна, като печено говеждо и картофен пай, а след това да се охладите с бира "Гинес" или да се стоплите с греяно вино. Полетите до Дъблин се извършват от Ryanair само за €16,99.

Вроцлав, Полша

Красивият град Вроцлав в Полша е известен с невероятна архитектура, красив Стар град и много исторически забележителности. Той също така е домакин на един от най-красивите коледни базари в Полша, със стотици сергии, светлинни декорации и атракции за деца и възрастни. До Вроцлав можете да стигнете директно от София с Ryanair – само за €14,99.

Алиса Голебьовска, мениджър за ЦИЕ и Балтика в Ryanair, заяви:

„Зимният период традиционно е време за уникални пазари, които красят много европейски градове. Пазарите са отворени през декември и началото на януари – това ви дава достатъчно време да посетите някои живописни градове и техните пазари, които стават все по-красиви и по-красиви с всяка година. Каня ви да посетите живописната Будапеща, Виена или Вроцлав с Ryanair. За да направи натоварения период още по-лесен за пътуване, Ryanair пусна специална коледна промоция с налични билети от €14,99 само на www.ryanair.com.“.

Габриел Драгиев