Новини Хотели

Данъчните продават за 7,2 млн. лв. хотел Премиер във Велико Търново

   
Данъчните продават за 7,2 млн. лв. хотел Премиер във Велико Търново

За апетитния имот ще се проведе търг с тайно наддаване, като началната цена е 7 283 827 лв. В тази сума влиза земята, сградата и част от трайно прикрепеното движимо имущество в зданието. Депозитът за участие в търга възлиза на 1 456 765 лв., а крайният срок на внасяне на сумата приключва на 11.01.2024 г. Кандидатите следва да заявят желание за участие в наддаването чрез подаване на документи в сградата на ТД на НАП – Велико Търново. Имотът е с площ 300 кв. м и се намира на ул. „Сава Пенев“.

Разполага със самостоятелен конферентен блок, панорамен открит басейн, релакс център с вътрешен басейн, топли кабини и стая за масажи, настанителна база с 35 двойни стаи и 8 студия, ресторант, лоби бар и закрит паркинг. Локацията е сред най-предпочитаните от гости и туристи в града заради близостта й с най-оборотните заведения за хранене, търговската зона, забележителности и административни служби.

Търгът ще се състои на 17.01.2024 г. Последната крупна сделка за хотел в старата столица беше продажбата на „Интерхотел Велико Търново“, който през пролетта се сдоби с нов собственик за 10 млн. лв.