Новини Хотели

Швейцария e топ дестинация за следване на хотелски мениджмънт и туризъм

   
Швейцария e топ дестинация за следване на хотелски мениджмънт и туризъм

Срещнете се с представител на Swiss Education Group (SEG), включваща четири от най-реномираните школи по хотелски мениджмънт и туризъм в Швейцария.

Хотелският и туристически бранш е една от най-предпочитаните сфери за развитие, тъй като възможностите за кариера са разнообразни. Не на последно място, на завършилите висше образование в областта им се предоставя възможност за успешна кариера в една динамична и разрастваща се индустрия. Hotel Institute Montreux (HIM), Swiss Hotel Management School (SHMS), Cesar Ritz Colleges и Culinary Arts Academy, които попадат в ТОП 10 на най-добрите учебни заведения по хотелиерство в света, предлагат иновативни и практически-ориентирани бакалавърски и магистърски програми, както и следдипломни квалификации.

По време на презентация в София всеки заинтересован може да се запознае детайлно с възможностите за обучение в учебните заведения на Swiss Education Group:

21 ноември, София, 18:30, „Гранд Хотел Милениум София“

Но защо трябва да изберете Швейцария и точно някое от учебните заведения от групата на SEG?

# Учебните заведения се нареждат сред топ учебните заведения за изучаване на хотелиерски мениджмънт, туризъм и кулинарни изкусва в света. Според класацията QS World University Rankings 2023:

  • Swiss Hotel Management School се нарежда на престижното 2-ро място в Швейцария и 3-то в света за обучение по хотелиерство;
  • Cesar Ritz Colleges заема почетното 6-то място сред най-добрите образователни институции в областта;
  • Hotel Institute Montreux попада на 7-то място в света в сферата на Hospitality индустрията;
  • Culinary Arts Academy се класира на 8-мо място в Швейцария и света в категорията „Hospitality and Leisure Management“.

SEG предлага иновативни и практически-ориентирани програми, които обединяват швейцарските традиции и опит в хотелиерството със съвременните тенденции в мениджмънта. Обучението е на английски език и включва два платени стажа в Швейцария или чужбина.

Учебните заведения предлагат още магистърски програми и следдипломни квалификации, както и летни лагери и езикови курсове.

# В програмата са включени платени стажове в редица международни компании като Ritz Carlton, Hyatt, Radisson, Hilton, Kempinski, Nestle, Louis Vuitton, John Paul Design и др. Това гарантира и тяхната успешна реализация след завършване на програмите.

SEG предлага уникална възможност за обучение в мултикултурна среда, където студентите имат възможността да учат и сътрудничат с професионалисти от индустрията от цял свят. Това не само усъвършенства техните знания, но и ги подготвя за успешна кариера в сферата. Мрежата от контакти и възможности за стажове, предоставяни от SEG, допълнително обогатява опита на студентите.

Бонус: На семинара на Swiss Education Group ще се запознаете и с възможностите за стипендии.

Лектор на събитието в София ще бъде Регионалният мениджър на SEG, възпитаничка на Cezar Ritz Colleges и експерт с международен опит в областта на хотелиерството и туризма – Кристина Кирилова.