Турагенции

Абакс представи над 50 хотела в Анталия за българите през 2024 г.

   

Георги Пасев (вляво) и Горчо Пасев от Абакс
  Мирослав Иванов

Туроператорът "Абакс" представи ексклузивните си хотели за турския курорт Анталия през 2024 г. Това се случи на работни срещи с туристически агенти в София, Пловдив и Варна, като завърши вчера с грандиозна гала вечеря в хотел "София Балкан Палас" с 240 гости.
В събитията се включиха и представители на хотелите от Анталия. "Комплексите вече са предлагани на българския пазар за почивки и през следващия летен сезон. Ранните записвания започнаха и в момента има големи отстъпки", заяви пред TravelNews Георги Пасев, управител на компанията.
Над 400 туристически агенти от цялата страна се запознаха с услугите на 50 хотела в Анталия и 13 хотелски вериги в Турция, които са любими на българите.

Над 400 гости присъстваха на гала вечерята в София

Южната ни съседка се радва на голям интерес за почивка. Анталия от години е сред най-търсените дестинации и хората я избират целогодишно. Това се дължи най-вече на висококачественето обслужване, страхотните плажове и ниските цените. Често предложенията в Турция са много по-изгодни дори от тези в България и някои от турските курорти определено много си заслужават. “Абакс" организира директни чартърни полети от София, Пловдив, Бургас и Варна, което прави почивката изключително удобна за всеки.

Традиционно в Турция най-предпочитани и масови са настаняването на база All Inclusive и Ultra All Inclusive. В тези пакети има включени 3 основни хранения, местни алкохолни и безалкохолни напитки на свободна консумация на баровете и снак кътовете за похапване през целия ден. При по-луксозните хотели концепцията е обогатена още с вносен марков алкохол, бутилирани бира и безалкохолни и менюто е още по-разнообразно и изискано. Немалко хотели вече предлагат сладкарници и ръчно приготвени лакомства на гостите за свободна консумация. 

Хотелиерите се надпреварват да предложат и все по-атрактивни дневни и вечерни забавления. Разбира се, удобства като басейни и СПА има в почти всеки хотел, но гостите могат да се забавляват и с вечерни шоу програми, спортни активности и нощни партита.

Мирослав Иванов