Новини Турагенции

Еуфория травел навлиза в предлагането на круизи

   
Еуфория травел навлиза в предлагането на круизи
Екатерина Додова (вляво) и нейният екип
  Мирослав Иванов

Туроператорът „Еуфория травел“ навлиза в предлагането на круизи, защото търсенето на българския пазар се увеличава. Това заяви за CruiseNews Екатерина Додова, собственик и управител на компанията. Започнали са да предлагат пътешествия по вода от тази година и вече имат доста клиенти. „Клиентите ни казват: Дойде време хотелът да се мести, а не аз, за да видя повече места и без да местя багажа“, шегува се Додова.

За следващата 2024 г. вече имаме сериозни резервации и увеличаваме програмите, каза Додова. Най-много се търси круизът „Идилична Егея“ на Celestyal с тръгване от Солун, следват Кушадасъ, Крит, Санторини, Миконос, Милос и Атина. В момента има промоция и цената за това пътуване е 1799 лв. на човек за 7 нощувки на борда. Тръгването е на 5 май 2024 г. Туроператорът осигурява трансфери от и до Солун и български водач.

„Много хора вече питат за новия круиз из Адриатика на Celestyal“, коментира управителят на „Еуфория травел“. Той включва Гърция, Италия, Хърватия и Черна гора. Тръгването е на 1 март 2024 г. от Атина и се преминава през Кефалония, Дубровник, Котор, Бари, остров Корфу и Кетаколо. В момента има промоция и цената е 1725 лв. на човек за 7 нощувки на кораба.

Други търсени круизи са из Средиземно море, а за зимата в Арабско море с тръгване от Дубай и в Южна Америка. От компанията подготвят и екзотичен круиз из Индийския океан за следваща година. В момента правят програмата и ще я обявят съвсем скоро. За летния сезон очакват да пуснат и речни круизи във Франция, а през есента догодина ще има интересно круизно пътешествие с включена Япония.

„Еуфория травел“ е туристическа агенция и туроператор, създаден от професионалисти с над 15-годишен стаж в туризма. „През това време натрупахме знания и контакти, опит и впечатления, които сме готови да ви предадем. Туризмът вече не е работа за нас – той е нашата страст, нашия живот“, казва Екатерина Додова. Тя допълва: Споделете пътуването си с нас – обещаваме да ви заведем на прекрасни места, да изживеем завладяващи приключения, да създадем заедно страхотни спомени. В крайна сметка – това е, което си струва и остава завинаги!

Мирослав Иванов



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати