Новини Турагенции

Ваучери за екскурзии се превръщат в любим подарък

   
Ваучери за екскурзии се превръщат в любим подарък

В сезона на подаръците и времето прекарано с най-близките, все повече хора се замислят как и кога могат да организират отново подобно събиране. Все пак радостта е заразна, а какъв по-добър момент от сегашния да продължим да радваме тези, които обичаме, с нещо специално. И какво може да бъде по-вълнуващо от подарък, който отваря вратата към нови хоризонти и приключения? Именно подаръчният ваучер за пътуване е сред най-предпочитаните избори този сезон. Всъщност подобен ваучер е подходящ целогодишно за подарък - независимо дали става дума за рожден ден, имен ден или личен повод. 

“Юзит Калърс”  

е един от българските туроператори, който предлага такъв тип подарък. Но какво всъщност представлява ваучерът? Това е документ, удостоверяващ наличието на предплатена услуга и може да бъде използван от приносителя му във всеки офис на “Юзит Калърс”. Ваучерът има специални защити, което гарантира, че ще може да се използва от получателя. Валидността му е 12 месеца от датата на издаването. Това е времето, в което приносителят трябва да избере своето изживяване с “Юзит”. Сам избира дестинация, период на ползване, както и за какво ще ползва: почивка, хотел, полет или круиз.  

Клиентът може да избере дали просто да зареди пари във ваучера, които получателят да използва както намери за добре, или пък да купи ваучер за специфична услуга - например за самолетен билет, круиз, хотел или цялостна почивка. ​​Минималната стойност на подаръчния ваучер е 100 лв., а максимална няма. Самият ваучер може да се персонализира максимално - има 10 дизайна, а всеки може да добави и персонален текст към тях. Също така може да се отпечата лично пожелание към получателя. 

Закупеният подаръчен ваучер  

позволява ползването на всички туристически услуги, които “Юзит Калърс” предлага. Включително и тези на тяхната партньорска мрежа. Получателят може да избере от дестинациите и предложенията на всяка авиокомпания в света, от повече от 16 круизни компании с хиляди предложения, десетки различни туроператори и повече от 1 000 000 хотела в цял свят. Ваучерът може да се използва както за една услуга, така и за комбинация от услуги. 

Най-хубавата част от подаръка ваучер е гъвкавостта! За разллика от конкретно резервираните пътувания, получателят може сам да избере кога и къде да пътува, съобразявайки се със своите лични планове и предпочитания. 

Съчетавайки комфорта на подаръка и емоцията от откриването на неизвестното, подобна изненада създава специален момент, който няма да бъде забравен. Този празничен сезон подарете на близките си шанса да изживеят света по уникален начин и да направят спомените си още по-богати и ценни. 

Йоана Шомова  

 



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати