Новини Турагенции

Туроператорът Чайна травъл къмпани пусна програмите си за 2024 г.

   

Египет е една от най-търсените дестинации от българите

Туроператорът „Чайна травъл къмпани“ пусна програмите за 2024 г. на новия си сайт. Най-търсени си остават почивките в Гърция, Турция, Египет, Италия и Тунис, обяви Пейо Майорски, маркетинг мениджър на компанията.

Чартърите за Анталия, които се предлагат от туроператора, ще тръгнат на 26 април 2024 г. и ще продължат до 27 октомври. Те ще бъдат 4 пъти седмично от София – четвъртък, петък, събота и неделя. От 19 май до 27 октомври ще има чартъри също и от Варна до Анталия, които дори ще продължат и през юли, и август. От морската столица ще има по един полет седмично, а от есента - и по два. За втори пореден сезон чартъри ще бъдат осъществявани и от Пловдив до Анталия, които ще започнат от 23 май до края на юни и след това през септември и октомври. Новост е програмата с директни полети от Бургас до Анталия, които ще бъдат през есента на 2024 г.

Следват полетите до

Хургада и Кайро в Египет.

От 16 март 2024 г. тръгват чартърите до Хургада и Кайро, които ще продължат до 15 май и след това от 13 септември до 13 ноември 2024 г. Туроператорът ще продава и почивки до Шарм ел-Шейх, като пуска и ново предложение – с полети от Варна.

До Тунис ще има програма само до курортите в континенталната част. Чартърите стартират от 26 април и ще продължат до 25 октомври.

До другите дестинации в Европа – Испания, остров Крит в Гърция и Италия, туроператорът си запазва програмите през тази година. За 2024 г. ще има увеличаване на капацитета, като програмите се осъществяват по редовни самолетни линии. Нови дестинации през 2024 г. са до Италия и Дубай от София и от Варна до остров Крит.

За Италия

ще продава програми с директен чартър до италианския курорт Римини, който ще тръгне в края на август. През останалото време ще се предлагат почивки до курорта в пакет с редовните полети на „Уиз еър“ до Болоня. При резервации до 30 април има промоция, като в цената на пакета за чартъра влиза безплатна екскурзия до Сан Марино, каза Пейо Майорски. Другите възможности за обиколки срещу допълнително заплащане са на Венеция, Флоренция и др.

До остров Крит

ще има оферти с редовните полети на „България Еър“. Новост е чартър от Варна до остров Крит с националния превозвач. Програмите до най-големия гръцки остров ще тръгнат от 14 септември 2024 г. и ще продължат до края на месеца.

"Чайна травъл къмпани" ще предлага изцяло нова програма до Дубай, Обединени арабски емирства. Тя ще стартира от 19 октомври 2024 г., като ще има и екскурзионен вариант с 5 или 6 нощувки. До Испания също ще работят с места по редовните линии на „България Еър“ до Барселона и Палма де Майорка. Така ще продължат да оперират и до Кипър отново със същия превозвач.

За екзотичните дестинации от туроператора предлагат възможности за почивки в цял свят с избор на самолетни билети и хотелско настаняване.

Новият сайт на „Чайна травъл къмпани“ ООД е изработен по договор BG-RRP-3.005-0868-C01 по процедура "Решения в областта на информационните и комуникационни технологии и киберсигурността в малките и средните предприятия" по Националния план за възстановяване и устойчивост.

Габриел Драгиев