Новини Хотели

НАП продава хотел във Велико Търново

   
НАП продава хотел във Велико Търново

НАП продава на търг хотел „Премиер“ във Велико Търново за 7,28 млн. лв., пише „Борба“. Сделката може да бъде извършена в най-скоро време, тъй като крайният срок за внасяне на депозит е 11 януари, а самият търг е предвиден за 17-и.

Хотелът е един от най-известните в старата столица и се ползва с добро реноме сред посетителите. Басейнът на покрива и доброто местонахождение го превърна в предпочитано място и за конферентни срещи. Очевидно обаче задълженията към държавата не позволяват на собствениците му да продължат да го стопанисват. Всеки желаещ да участва в търга ще трябва да заплати 1 456 765 лв. депозит, което е 20 процента от общата сума.

Хотелът се продава с пълното оборудване, разполага също с релакс център с вътрешен басейн, топли кабини и стая за масажи, настанителна база с 35 двойни стаи и 8 студия, ресторант, лоби бар и закрит паркинг.

Последната голяма сделка за продажба на хотел във Велико Търново беше за 10 млн. лв., при която Интерхотелът се сдоби с нов собственик и вече изцяло промени занемарения си облик.

Двата хотела са различни по размери, но „Премиер“ е доста по нов като сграда, освен това за по-малките се намират по-лесно инвеститори, убедени са специалистите.



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати