Новини Събития

Еlrow Sofia 2024 - едно от най-успешните парти събития в България, се завръща в София

   
Еlrow Sofia 2024 - едно от най-успешните парти събития в България, се завръща в София

Вероятно сте чували за най-популярната парти организация в света, но все пак държим да ви запознаем с историята на elrow. Корените на бранда датират още от 1845 г., когато главният причинител на всичко, което виждаме сега - Jose Satorres, познат още като Josepet, решава да отвори свое кафене.

Café Josepet се превръща в social club и години по-късно - през 2010 г., се ражда идеята за elrow. През следващите няколко години elrow се превръща в главното събитие на парти дестинацията Ibiza, с резиденция в най-популярните клубове на острова. Tomorrowland в Белгия пък е първото фестивално парти, на което от elrow изграждат своя собствена сцена.

Днес elrow е най-колоритната организация за събития с електронна музика в целия свят, а в екипа зад цялото това чудо стоят хора, които се развиват в различни сфери на изкуството - музиканти, актьори, художници, акробати и още куп таланти. От elrow винаги се стремят към wow резултат, никога няма да те оставят да се чувстваш спокойно, напротив...  всичко се случва сега, пред теб и усещането трудно бива описано с една дума, но и удивително ще свърши работа.

Събитията на elrow имат 18 различни тематики, уникални по вид и създадени специално за всяко парти, всеки декор е дизайнерски и цели да пренесе своите посетители в една друга реалност - далеч от сивотата. 

Очаквано добра комбинация. Организатор на събитието у нас е най-големият парти бранд в България - EXE. elrow Sofia 2024 ще бъде четвъртото издание от този вид, което прави събитието едно от най-успешните за EXE. elrow Sofia - Chinese RowYear през 2022г. и elrow Sofia - Kaos Garden през 2023 г. бяха напълно разпродадени!

 

 

 

 

elrow Sofia - Sambowdromo do Brasil /2020г./

Това беше успешният дебют на elrow в България. Тематиката Sambowdromo do Brasil беше с изключителен декор, всички посетители на събитието бяха удивени от случващото се и беше ясно, че партито ще се повтори. Пулсиращи ритми, диви животни, изгубени изследователи и всички обитатели на джунглата бяха част от карнавала, изгубени в зеленината, където всичко беше възможно.

Музиката на събитието беше от Andrea Oliva, DE LA SWING, ERICK MORILLO, NIC FANCIULLI, RICHY AHMED, TINI GESSLER и PAVEL PETROV.

elrow Sofia - Chinese RowYear /2022г./

Второто събитие в България вече беше очаквано и добре познато на всички въпреки различната тематика. Събитието беше разпродадено. Chinese RowYear е отново ексцентрична тема с много поле за изява. Като посетите на партито се разхождате край Великата китайска стена, червени фенери, танцувате с дракони, изгубвате се. 

Хедлайнъри на събитието бяха JORIS VOORN, WADE, MARC MAYA, GEORGE PRIVATTI, FLORENTIA и PAVEL PETROV.

elrow Sofia - Kaos Garden /2023г./

Най-ексцентричната концепция на elrow остави траен спомен у посетителите си и желание за още. Kaos Garden бе в колаборация с OKUDART, а атмосферата наистина беше като от друга планета -  цветни черепи, летящи прасета, еднорози, русалки и много конфети. Много много много конфети. Фнтазия и реалност в едно. 

GREEN VELVET, SOLARDO, BASTIAN BUX, MARC MAYA и PAVEL PETROV се погрижиха за музиката този път.

Предстоящото издание на elrow Sofia - Enchanted Forest, което ще се състои на 9 март,  ще бъде истинска приказка с множество главни герои. Ще бъде една омагьосана гора в друго измерение, където природата оживява. Където и да отидете, ще бъдете обградени от растения и животни от всякакъв вид и форма. Всичко се събужда, всичко ще ви говори. Очакват ви еднорози и цветни капки, ще танцувате заедно с брокатени пеперуди, ще си играете с малки митични създания и ще се разхождате из древни, бъбриви дървета и супер весели гъби.