Новини Хотели

Хотелите HVD Clubhotel Miramar и HVD Club Bor с отличия за най-добри хотели в България

   
Хотелите HVD Clubhotel Miramar и HVD Club Bor с отличия за най-добри хотели в България

Хотелите HVD Clubhotel Miramar и HVD Club Bor са сред 100-те хотела, постигнали най-висок индекс HotScore през изминалата година и включени в рейтинга TOP 100 Best Hotels in Bulgaria за 2023. Те бяха отличени на специална гала церемония, която се състоя в Централния военен клуб в София. 

Перлата на Обзор – HVD Clubhotel Miramar - предлага уникална гледка и всички удобства, необходими за пълноценен морски отдих на една от най-добрите плажни ивици на българското Черноморие. Хотелът разполага с басейн, детска площадка и ресторант, съчетаващ качествена храна и релаксираща атмосфера за максимално откъсване от забързаното ежедневие.

HVD Club Bor е един от хотелите в Слънчев бряг, чиито досег до морето прелива в уникален собствен парк с уютна зеленина. Хотелът предлага спокойна и изискана атмосфера за почивка на семейства с деца, двойки, които търсят романтични изживявания, гости, които държат на пълноценната си и перфектно реализирана годишна ваканция. 

Брандът HVD развива в България още петзвездния хотел HVD Reina del Mar в Обзор, който се позиционира в най-високия клас на лятната туристическа услуга, хотела HVD Viva Club в Златни пясъци, който е перфектен за морски релакс в уютна атмосфера, както и в Германия - HVD Grand Hotel Suhl, който предлага зимно изживяване от висок клас сред магичната природа на Тюрингската гора.

„Хотелският бизнес е един от малкото, в които качеството на услугата може да бъде прецизно измерено. Гордеем се с факта, че нашите хотели - HVD Clubhotel Miramar и HVD Club Bor и  - са част от престижната класация като TOP 100 Best Hotels in Bulgaria 2023 и това е факт, благодарение на оценката на нашите гости. Ще продължим да работим още по-мотивирано за предоставяне на най-доброто ваканционно изживяване на клиентите, които избират да се доверят на нашата експертиза“, споделя Жулиета Христова, генерален мениджър на веригата HVD хотели, която лично присъства на церемонията.

Целта на индекса HotScore е да бъдат оценени обективно всички хотели в страната и след това да бъдат популяризирани тези, които предоставят потребителско изживяване на най-високо ниво. Обективен критерий за това са оценките и отзивите, които гостите на хотелите оставят в най-популярните платформи за резервации като Booking, Google, Tripadvisor, Expedia и други. Изследването обхваща периода декември 2022 г. – декември 2023 г. и в него са включени хотели, които разполагат с 20 и повече стаи и категоризация три, четири и пет звезди – общо над 1200 хотела от цяла България.

Анализът сочи, че общият брой потребителски оценки през 2023 г. нараства с около 15% спрямо миналата година, което, заедно с ръста на среднопретегления HotScore, е доказателство, че качеството на хотелските услуги в България като цяло отбелязва подобрение.  



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати