Новини Транспорт

Пътници откриха жива змия в самолет по време на полет

   
Пътници откриха жива змия в самолет по време на полет

Пътуващите на борда на полет на Thai AirAsia от Банкок до Пукет откриха змия в горното отделение на самолетната кабина. Това накара част от тях да се отдалечат от седалките в близост до влечугото, докато други извадиха телефоните си, за да го снимат.

Видеоклип на инцидента в TikTok, споделен от потребител с име @wannabnailssalon, събра над 3.4 милиона гледания, откакто е публикуван. Малката змия е видяна да се плъзга над светлините на кабината в горното отделение на самолет Airbus A320 на AirAsia на 13 януари.

Един от членовете на кабинния екипаж се е опитал да улови змията в празна пластмасова бутилка за вода за еднократна употреба. По-късно тя е преместена в найлонова торба за боклук, съобщава The Independent.

Не е ясно как змията се е озовала в самолета. Тя е открита, докато машината се е подготвял да кацне на летището в Пукет. След като самолетът каца, той е претърсен щателно и не са открити други змии.

Потребители на TikTok сравняват ситуацията с холивудския филм „Змии в самолет“ – екшън трилър от 2006 г. с участието на Самюел Джаксън.



Анкета

Къде ще пътувате за Великден и майските празници?


Резултати