Новини Транспорт

Ден на отворени врати за кабинен екипаж и пилоти в България Еър на 22 февруари 2024 г.

   
Ден на отворени врати за кабинен екипаж и пилоти в България Еър на 22 февруари 2024 г.

Поради големия интерес, "България Еър" обявява още един ден на отворени врати на 22 февруари /четвъртък/, предоставяйки по този начин нова възможност за всички желаещи млади хора да се запознаят със света на въздушните пътувания и да научат повече за възможностите за кариера като пилоти или членове на кабинния състав. В началото на годината авиокомпанията обяви свободни позиции в своя екип от професионалисти, които имат възможност да работят в отлична среда, след мащабното модернизиране на флота с нови самолети и обновената полетна програма през 2024 г.

Новодошлите кандидати може да заповядат от 10:00 ч. на 22.02.2024 г. в сградата на авиокомпанията на адрес бул. „Брюксел“ №1, гр. София. Посетителите в деня на отворени врати ще могат да видят част от работната атмосфера на „България Еър“, за да се запознаят с предизвикателствата и свободните позиции, които компанията предлага в света на авиацията. Те ще се запознаят с естеството на работата в гражданските полети, ще видят презентация за кариерните възможности като пилот и член на кабинния състав на националния превозвач, както и ще имат възможност за индивидуални разговори с опитен пилот - командир на полет, старша стюардеса - ръководител на кабинен екипаж и с представители от мениджмънта на националния превозвач.

Да бъдеш част от кабинния екипаж е не просто професия, а истинско призвание. Стюардите и стюардесите отговарят за безопасността на пътниците по време на полет, като при необходимост, оказват първа медицинска помощ. Членовете на кабинния състав играят ключова роля по време на полета, като са еталон за отлично обслужване и комуникация с пътниците. Работното място предоставя много предимства, разнообразни възможности за пътешествия, а гледката от самолетната кабина е наистина несравнима.

Авиопревозвачът обяви свободни места за пилоти с натрупан опит за управление на самолети от типа Airbus A320 във въздушния флот. Пилотите в екипа се радват на конкурентно възнаграждение и бонуси, които отразяват тяхната отговорност и опит, а професията им предоставя отлична възможност за често пътуване и запознанство с различни култури и места по света.