Събития

Какво предлага Френска Полинезия ?

   
Какво предлага Френска Полинезия ?

В свят, изпълнен с прекрасни места, Френска Полинезия заема специално място като истински "Земен рай". Със своите омайни Дружествени острови, тази дестинация в Тихия океан е като открита книга с изумителни приключения и красиви пейзажи, които неизменно ще ви завладеят.

Кои са островите, които обхваща Френска Полинезия?

Френска Полинезия обхваща пет островни групи: Маркизки острови, Дружествени острови, Туамоту, Тубуай и Гамбе. Сред тях, Дружествени острови са сред най-известните и обичани от туристите. Тук се разстила Таити и Бора Бора, два диаманта от короната на този островен рай.

1. Остров Таити

Таити, който е част от Дружествените острови, се гордее с романтични пейзажи и вълнуващи възможности за незабравими спомени. Често наричан "Остров на любовта", Таити предлага лазурни води, примамливи лагуни, зеленината на природата и вулкани, който изпъкват във въздуха като огромни скулптури.

остров

2. Остров Бора Бора

Този остров, разположен в Тихия океан, обичан от пътешественици по целия свят, предоставя изключително изживяване от рая. Бора Бора е обичан с прозвища като "Перлата на Тихия океан" или "Островът на романтиката". С централен вулкан, който създава въртящ се ефект около целия остров, Бора Бора съчетава уникална природна красота със забележителна атмосфера. Островът предлага уединение и спокойствие, които са идеални за романтични почивки. Прозрачните лагуни и бели плажове обгръщат бреговете, докато изгряващото слънце прелива в лазурни оттенъци във водите на Тихия океан.

Френска Полинезия е магичен и романтичен свят, който ще ви разкрие пейзажи от живота, които трудно може дори да си представите. Островите тук обещават незабравими преживявания и съблазняват с красивата си природа. За тези, които търсят романтика, приключение, гмуркане в тъмнината на океана, страст към фотографията, желание за уединение или просто желание за забавление, Френска Полинезия предоставя безброй възможности.

Така че, ако искате да стъпите на място, където природата обича всяко същество, а морето обича всеки плаж, Френска Полинезия е вашата дестинация. Тук, в този райски кът, се преплитат романтика и приключение, оставяйки ви с впечатления, които ще носите завинаги в сърцата си.