Новини Транспорт

Celestyal представи екскурзиите на брега по маршрута Раят на Адриатика

   
Celestyal представи екскурзиите на брега по маршрута Раят на Адриатика

Celestyal представи бреговите екскурзии, които ще бъдат част от програмата нановия маршрут „Раят на Адриатика“. Те са общо 35 и резервацията за всяка една от тях вече е активна. 

Celestyal Journey ще отплава за първи път по „Раят на Адриатика“ на 2-ри март 2024 г. Маршрутът е с начална точка Гърция и включва три нови държави –  Хърватия, Черна гора и Италия, както и шест нови пристанища – Кефалония, Дубровник, Котор, Корфу, Бари и Катаколо.   

Маршрутът „Раят на Адриатика“ предлага богат избор от полудневни и целодневни екскурзии на брега. Сред тях са иосем екскурзии от програмата „Автентични преживявания“, които позволяват на гостите да се потопят в атмосферата на дестинациите, като ги срещат с местните хора и забележителности. А за да е още по-запомнящо се преживяването, групите от туристи са компактни с до 20 или по-малко гости. Запознайте се с някои от вълнуващитепредложения:

• “Вълшебното изкуство на Игор от рециклиран скрап“ в Дубровник. Екскурзията включва разглеждане на забележителностите в Стария град с гид, след което програмата продължава с посещение на работилницата и арт галерията на Игор Хайдарходжич – роденият в Дубровник актьор и художник. Екскурзията се осъществява в рамките на половин ден, а цената започва от 252 лв. на човек. 

• Преход и колоездене в Котор. Преживяването включва 15 км разходка с колело от Котор до село Долни Столив. След велоразходката предстои 45-минутен горски преход до изоставеното село Горни Столив, което се намира над залива на Котор. Екскурзията се осъществява в рамките на половин ден, а цената започва от 174 лв. на човек. 

• „Древният Монополи и живот на село“ в Бари. Екскурзията предлага обиколка на изградения върху останките на древно месапийско селище град Монополи. В програмата е заложено и посещение на традиционна апулийска ферма за дегустация на моцарела и фокача. Екскурзията се осъществява в рамките на половин ден, а цената започва от 232 лв. на човек.

„С удоволствие представяме вълнуващата програма от екскурзии, 30 дни преди първото отплаване по маршрута „Раят на Адриатика“. В Celestyal вярваме, че дестинациите, до които достигаме по море, правят круиза толкова специален. Искаме нашите гости да се потопят в културата, историята, местните преживявания и да отнесат със себе си вълшебни спомени от всяко едно посетено място.“, заяви главният търговски директор Лий Хаслет. 

Можете да резервирате своето пътешествие по „Раят на Адриатика“ на цени от 1074 лв. и да спестите до 1820 лв. и 50% за всички пакети Celestyal Plus+. Те включват премиум напитки, кредит от 293 лв. за крайбрежна екскурзия, 25% отстъпка за специалитетите в ресторантите „Grill Seekers” и „Pink Moon”, пристанищни такси, бакшиши и достъп до Wi-Fi.