Новини Хотели

Хотелите, в които ще се снима сериалът Белият лотос с Юлиан Костов

   
Хотелите, в които ще се снима сериалът Белият лотос с Юлиан Костов

През последните няколко години се появиха няколко телевизионни сериала, за които се говореше толкова много, които бяха оценени високо от критиката и заслужаваха да се превърнат в хит и меме - "Белият лотос" категорично е един от тях. Но не само страхотната драма, комедията и изпълненията (разбира се, Дженифър Кулидж) очароват зрителите, още след  първите епизоди през 2021 г., но и местата за снимане.

А за тези, които с нетърпение очакват "настаняването" в третата част на драмата на HBO, след престоя ѝ на Хаваите и в Сицилия, има новина - хотелите за следващия сезон (чието действие се развива в Тайланд) най-накрая бяха потвърдени от Bloomberg и те са също толкова великолепни, колкото и предшествениците им.

На първо място е Four Seasons Resort на тайландския остров Ко Самуи. Той разполага с 60 вили, заобиколени от високи палми с прекрасна гледка към Тайландския залив - има дори спа център, сгушен сред  джунглата. И изглежда достатъчно бляскаво, загатвайки какво предстои да се случва зад стените на един толкова луксозен курорт, предлагащ безкрайни възможности за интересни ситуации. Сценаристите вече са предвидили някои любопитни сцени с Юлиан Костов.