Транспорт Турагенции

Катар еъруейз обяви отстъпки до 20% на самолетни билети

   
Катар еъруейз обяви отстъпки до 20% на самолетни билети

Авиокомпанията „Катар еъруйз“ (Qatar Airways) обяви промоция на самолетни билети за българския пазар, които се предлагат и от туроператора „Премиер турс“. Това съобщи за TravelNews Радостина Янева, маркетинг мениджър на туристическата агенция. Отстъпката е до 20 % за двупосочни самолетни билети в икономична и в бизнес класа от София до множество дестинации: Сейшели, Шри Ланка, Малдиви, Кения, Пукет, Банкок, Шанхай, Делхи, Куала Лумпур и др.

Промоцията е само до 9 март 2024 г. Периодът на пътуването трябва да бъде от 15 април 2024 г. до 10-ти юли 2024 г. Местата са ограничени и затова трябва да резервирате сега и да платите до 5 дни преди 9 март, обясни Янева. За да се възползвате от намалението, потърсете офертите в „Премиер турс“.

„Катар Еъруейз“ е носител за 7-ми път на наградата “Skytrax’” и признанието „Най-добра авиокомпания в света“. Сертифицирана е като 5-звездна авиокомпания за качеството на своите летищни и бордови продукти и обслужване на персонала. Продуктовата оценка включва седалки, удобства в кабината, храни и напитки, чистота и др., а рейтингът за обслужване е както за кабинния персонал, така и за наземния персонал. Тя е част от обединението на авиокомпании - One world, в което влизат още British Airways, Iberia, American Airlines, Qantas и други. В нейните самолети има икономична и бизнес класа.

В най-големите - А380, е разположена и луксозната първа класа. С тези самолети се оперира от Доха до Банкок, Сидни, Малдиви и др. Авиокомпанията предлага отлично качество на обслужването, богата програма на забавления с филми, музика, телевизионни продукции, игри и уникална храна.

Мирослав Иванов