Турагенции

ТЕЗ Тур представи програмите си за 2024 г. пред агенти в София и Варна

   
ТЕЗ Тур представи програмите си за 2024 г. пред агенти в София и Варна
Управителят на ТЕЗ Тур България Бейзат Туналъ (вляво) представи целия екип на туроператора пред гостите
  Мирослав Иванов

Туроператорът „ТЕЗ Тур България“ представи програмите си за 2024 г. пред агенции в София и Варна, а в Пловдив събитието е днес. Те се запознаха с ексклузивните хотели, които ще предлага компанията за летния сезон в турския курорт Анталия. Програмата продължи с презентации и гала вечеря в компанията на Драго Драганов и Невена Цонева. „Изпратихме много успешна 2023 г., като постигнахме забележителни резултати, особено за Турция“, заяви пред гостите Бейзат Туналъ, управител на „ТЕЗ Тур България“. Най-търсени си остават още почивките в Египет, Тунис и Гърция. Туналъ пожела успешен сезон на всички агенции и през тази година. Компанията залага 15% ръст в програмите си за Турция.

Гала вечерята в София се състоя в "Гранд хотел Милениум"

Чартърите за Анталия ще тръгнат на 26 април 2024 г. и ще продължат до 27 октомври, обяви на презентацията Диана Петрова, мениджър „Резервации“ в „ТЕЗ Тур България“. Те ще бъдат 4 пъти седмично от София – четвъртък, петък, събота и неделя. Ще се лети с авиокомпаниите „Корендон“, BH Air, Pegasus и „България Еър“. От 19 май до 27 октомври ще има чартъри също и от Варна до Анталия, които дори ще продължат и през юли, и август. От морската столица ще има по един полет седмично, а от есента - и по два. За втори пореден сезон чартъри ще бъдат осъществявани и от Пловдив до Анталия, които ще започнат от 23 май до края на юни и след това през септември и октомври. Новост е програмата с директни полети от Бургас до Анталия, които ще бъдат през есента на 2024 г., подчерта Диана Петрова.

„ТЕЗ Тур“ си е запазил обемите през тази година до Хургада и Кайро в Египет. От 16 март 2024 г. пускаме чартърите до Хургада и Кайро, заяви Костадин Тимарев, мениджър „Комуникации и агентска мрежа“ в „ТЕЗ Тур България“. Те ще продължат до 15 май и след това от 13 септември до 13 ноември 2024 г. Туроператорът възстановява полетите до Шарм ел-Шейх, като пуска и ново предложение – с полети от Варна. До Египет ще оперира с българската авиокомпания BH Air.

До Тунис ще има програма само до курортите в континенталната част. Чартърите стартират от 26 април и ще продължат до 25 октомври. Те ще продължат цяло лято, като интересът е голям, обясни Костадин Тимарев.

До другите дестинации в Европа – Испания, остров Крит в Гърция и Италия, туроператорът си запазва обемите през тази година. За 2024 г. ще има увеличаване на капацитета, като програмите се осъществяват по редовни самолетни линии. Нови дестинации на "ТЕЗ Тур" през 2024 г. са до Италия и Дубай от София и от Варна до остров Крит.

За Италия ще има директен чартър до италианския курорт Римини, който ще тръгне в края на август. През останалото време ще се предлагат почивки до курорта в пакет с редовните полети на „Уиз еър“ до Болоня. При резервации до 30 април има промоция, като в цената на пакета за чартъра влиза безплатна екскурзия до Сан Марино, обяви Диана Петрова. Другите възможности за обиколки срещу допълнително заплащане са на Венеция, Флоренция и др.

До остров Крит ще има оферти с редовните полети на „България Еър“. Новост е чартър от Варна до остров Крит с националния превозвач. Програмите до най-големия гръцки остров ще тръгнат от 14 септември 2024 г. и ще продължат до края на месеца.

"ТЕЗ Тур" пуска изцяло нова програма до Дубай, Обединени арабски емирства. Тя ще стартира от 19 октомври 2024 г., като ще има и екскурзионен вариант с 5 или 6 нощувки. До Испания също ще работят с места по редовните линии на „България Еър“ до Барселона и Палма де Майорка. Така ще продължат да оперират и до Кипър отново със същия превозвач.

За екзотичните дестинации от туроператора предлагат възможности за почивки в цял свят с динамичното пакетиране през сайта им с избор на самолетни билети и хотелско настаняване. Сайтът вече се ползва много и от туристическите агенти.

Мирослав Иванов