Новини Хотели

Март остава най-подходящото време за ски в Банско за българите

   
Март остава най-подходящото време за ски в Банско за българите

През последните години трайно се установява тенденцията снегът да се задържа и дори за навалява нов през март. Условията за ски в Банско са перфектни дори в началото на пролетта. Това прави месеца идеална възможност за всички българи, които копнеят за още ски приключения. От друга страна, март е по-спокоен откъм туристи, особено в големи курорти като Банско, и пистите, както и самият град, са много по-спокойни.

Повечето чужденци избират да организират ски почивката си през януари или февруари, тъй като това време съвпада със зимните ваканции на децата и с други удобни поводи за отпуск. Март месец обаче е страхотно решение за онези туристи, които искат по-спокойна почивка с по-малки тълпи. Не на последно място, през март има страхотни поводи, като 8 март например, които да прекарате в живописните местенца из Банско.

Освен това март идва и с някои изгодни оферти! Например “Гранд хотел Банско” редовно предлага отстъпки за ранни резервации. Сега е подходящ момент да се резервира ски почивка през март на най-атрактивна цена.

Хотелът е отлично решение за всеки, който търси място, съчетаващо отлични условия, забавления за деца, СПА и бърз достъп до ски пистите. С модерния си интериор, приветлив персонал и висококачествени услуги, “Гранд хотел Банско” е перфектният избор за зимно бягство.

“Гранд хотел Банско” изпъква и с уникалната си Ultra All Inclusive концепция. Подчертаното внимание към храната и здравословното меню е друга важна част от концепцията на хотела. Осигуряването на разнообразно изхранване и напитки винаги се оценява високо от гостите на хотела, тъй като всеки има възможност да се храни според личния си график и предпочитания. А какво е все пак пълноценна почивка без вкусна и качествена храна?!

Големият СПА център на хотела също така гарантира релаксиращата почивка и оптималното възстановяване след активните дни на пистата. В хотела гостите могат да вътрешни басейни за деца и възрастни, джакузи, финландски панорамни сауни, хималайска солна сауна, арома сауна, билкова, парна и арома баня и хамам. За онези, които искат да си подарят още по-релаксиращо и луксозно СПА преживяване, “Гранд хотел Банско” също има страхотно предложение. Хотелът редовно дава възможност на гостите си да се възползват от 50% намаление за близкия СПА комплекс Pulse Therme в село Баня. Той е най-големият в България и е оборудван с ново поколение приспособления, правейки го уникално преживяване за всички сетива.

В комбинация с добрите условия за ски през март, събуждащата се пролет и висококачественото обслужване, всеки гост на “Гранд хотел Банско” може да си подари регенерираща и вдъхновяваща СПА почивка в планината.

Йоана Шомова