Събития

Пампорово очаква хиляди туристи за Голямото спускане с носии и знамена

   
Пампорово очаква хиляди туристи за Голямото спускане с носии и знамена

Предвид доста добрите условия за ски към момента, противно на очакваното, интересът към Пампорово продължава да бъде голям, както засега, така и за месец март, за когато обявихме промоционални цени на услугите. Това каза пред агенция “Фокус“ Мариян Беляков – изпълнителен директор на “Пампорово“ АД. ”

Очакваме един силен сезон, така както е в момента и до неговия край, още повече, че в почти цяла Западна Европа условията за ски са изключително лоши.

Туристите са основно от България, Великобритания, Ирландия, значителен ръст има на туристите от Румъния, Сърбия и Турция“, поясни Беляков. Той допълни, ча още от края на януари са започнали записванията за март. Очакванията са март също да бъде добър, тъй като условията за ски са доста добри. Беляков отбеляза, че организацията за Голямото спускане с народни носии и знамена на Трети март е сериозна.

“Имаме специална програма на плаца на “Студенец“, така че може би между 8000 и 10 000 човека ще има на ски зоната за националния празник“, каза още изпълнителния директор на курорта.