Новини Транспорт

Морските летища и туропяратори представиха България в Узбекистан

   
Морските летища и туропяратори представиха България в Узбекистан


На 21-ви февруари концесионерът на Летище Бургас и Летище Варна - “Фрапорт Туин Стар Еърпорт Мениджмънт” АД, заедно с представители на един от най-динамично развиващите се туроператори в България „Avatar Tour“ - Любомир Панковски и Милен Ганев, взеха участие в престижно събитие, провело се в хотел „Интерконтинентал 5“ в гр. Ташкент, Узбекистан, по повод представяне на България като туристическа дестинация. Организатори на събитието бяха „AsiaLuxe Travel“ - най-големият туроператор в Узбекистан, като срещата се състоя при огромен интерес от над 150 представители на туристически организации с присъствието на Н. Пр. Стояна Русинова, българският посланик в Узбекистан.
Радостина Златева, експерт "Развитие на въздушния трафик" към "Фрапорт", презентира двете черноморски летища и разнообразието от възможности за туризъм, които Българското Черноморие предлага като атрактивна дестинация.
По време на събитието туроператорът обяви ,че през този летен сезон от средата на юни ще стартира програма с чартърни полети Ташкент – Бургас. Узбекистан е изцяло нов пазар с огромен потенциал за развитие и изключително се вълнуваме да посрещнем и обслужим всички пътници и гости от "Перлата на Изтока".