Новини Транспорт

Wizz Air с пролетна разпродажба на самолетни билети

   
Wizz Air с пролетна разпродажба на самолетни билети

Wizz Air обяви уникална промоция, която ще накара пътниците да се почувстват наистина специални. Превозвачът намалява драстично цените на някои от допълнителните си продукти, услуги и ъпгрейди, правейки комфортното летене по-достъпно от всякога! Пригответе се да издигнете пътуването си със самолет до неподозирани висоти с това страхотно пролетно намаление!

Само за ограничен период от време пътниците могат да се възползват от тази уникална възможност да се насладят на първокласни екстри на невероятно ниска цена. Независимо дали сте опитен пътник, който иска да подобри пътуването си, или спонтанен пътешественик, търсещ докосване до лукса, тази промоция е за вас.

От днес всички пътници – независимо дали вече сте направили резервация или ви предстои да направите такава – могат да се насладят на върховно изживяване на промо цена. Представете си това: чекиран багаж, WIZZ priority и избор на място –всичко това е ваше срещу фиксирана цена от само 9 евро за всяка опция! Да, правилно прочетохте – само 9 евро!

Но побързайте, защото тази впечатляваща оферта е валидна само за пътувания преди 26 март 2024 г. Не пропускайте шанса си да добавите комфорт и удобство към пътуването си на невероятна цена!

„Развълнувани сме да стартираме тази безпрецедентна пролетна разпродажба, предлагайки на нашите пътници възможност да подобрят изживяването си с нас, без „да обират банка“, каза Саша Вислаус, мениджър „Корпоративни комуникации“ в Wizz Air за България. „В Wizz Air се стремим да предоставяме изключителна стойност и несравнимо обслужване, а тази промоция подчертава нашата ангажираност да направим летенето достъпно за всички.“

Насладете се на комфорта, който заслужавате, без да се налага да плащате висока цена. Резервирайте или подобрете съществуващата си резервация днес с Wizz Air и се впуснете в незабравимо приключение, изпълнено с комфорт, удобство и перфектно обслужване.