Новини Транспорт

Celestyal пуска круизи от 29 евро на вечер на промоция само един ден

   
Celestyal пуска круизи от 29 евро на вечер на промоция само един ден

Celestyal ще предложи круизи на цена от 29 евро* на човек на вечер като част от ексклузивна промоция в рамките на един единствен ден – допълнителният ден в годината. Кампанията „Просто трябва да грабнеш възможността“ ще се проведе на 29 февруари 2024 г. Тя е част от настоящата кампания "Просто трябва да бъдеш там", която щепродължи до 17 март 2024 г. 

Неповторимото предложение, валидно в рамките на един ден, ще бъде за 4 от маршрутите в програмата на Celestyal от март 2024 г. до октомври 2024 г.:

● „Идилична Егея“ – седемдневен маршрут, който започва от Атина и е със спирки в Солун, Кушадасъ, Ираклион, Санторини, Миконос и Милос. Датите за отплаване са 9 март, 16 и 19 октомври 2024 г.
● „Легендарна Егея“ – петдневно плаване с начална точка Атина и посещение на гръцките острови Санторини, Родос и Самос, както и Истанбул. Датата за отплаване е 23 март 2024. 
● „Легендарна Егея“ - четиридневно плаване с начална точка Истанбул и посещение на гръцките остров Хиос, Кос и Миконос, както и Атина. Датата за отплаване е 28 март 2024.
● „Легендарното Йонийско море“ – петдневно двупосочно плаване с тръгване от Атина и посещение на Котор (Черна гора), Корфу и Ханя (Крит). Датата за отплаване е 1 април 2024.
● „От древна Атина до пленителната Доха“ – четиринадесетдневно плаване с начална точка Атина и посещение на Кушадасъ, Шарм ел Шейх, Мускат (Оман), Дубай и Доха. Датата за отплаване е 26 октомври 2024.

Цената е за пълно настаняване, като в нея са включени и кредит от 75 евро за екскурзия на брега, избор на напитки с храненията, пристанищни такси и бакшиши. 

„Искахме да отбележим високосната година със забележително предложение и да вдъхновим повече хора да се впуснат в незабравимото изживяване, което нашите круизи предлагат по маршрутите ни в Европа и Арабския залив.“, заяви главният търговски директор на Celestyal Лий Хаслет. 

„Celestyal е експерт в създаването на незабравими моменти чрез спиращи дъха маршрути с различни дестинации и автентични местни преживявания както на борда, така и на брега. Гостите ни могат да се потопят в невероятната атмосфера на гръцките острови или да отплават още по-далеч към пленителната пустиня с тези ненадминати ценови предложения. Само за 29 евро на вечер – наистина, просто трябва да бъдеш там!“, допълва той. 

За повече информация можете да посетите celestyal.com.

*Цената включва настаняване във вътрешна двойна каютa, хранене, напитки с храната, 75 евро ваучер за екскурзия на брега, пристанищни такси и бакшиши. Пълната сума трябва да бъде заплатена до 7 дни след резервацията.