Новини Събития

Кейти Прайс избра Банско за ски почивка

   
Кейти Прайс избра Банско за ски почивка

Британската риалити звезда и модел Кейти Прайс избра България за романтична ваканция с новия мъж в живота си. Красавица зарадва милионите си последователи в социалните мрежи със снимки как кара ски в Банско. Тя не сподели кой ѝ прави компания в българския планински курорт, но британските таблоиди разкриха, че това е звездата от “Женени от пръв поглед” Джон-Джо Слейтър. Даже публикуваха снимки как двамата се гушкат и целуват в снега, пише "24 часа".

45-годишната Прайс е известна, че рядко остава без мъж в живота си. Има пет деца, три брака и един развален годеж. Последната ѝ дълга връзка бе с 10 г. по-младия от нея Карл Уудс, който също е известна риалити звезда във Великобритания. Двамата бяха заедно в продължение на 3 г. и даже планираха сватба, но през миналата година се разделиха с гръм и трясък. Уудс беше арестуван по сигнал, че е заплашвал годеницата си, но след това освободен, защото обвиненията бяха оттеглени. Сега той се опита да вгорчи зимната ваканция на бившата си половинка, като даде на таблоидите мили съобщения, които по думите му тя изпратила до него, докато омайва 31-годишния Джон-Джо Слейтър по пистите в България.

Самата Кейти Прайс не е коментирала нищо още нито за твърденията на бившия си любовник, нито за снимките с новия, което е доста необичайно - от години личният ѝ живот е на показ. Голяма част от славата ѝ се дължи точно на това, че използва бума на риалити форматите и социалните мрежи, за да трупа популярност, която след това осребрява чрез различни бизнес начинания, пише marica.bg.