Новини Събития

На 3 март: Виенското колело в Сиатъл ще бъде оцветено в цветовете на българското знаме

   
На 3 март: Виенското колело в Сиатъл ще бъде оцветено в цветовете на българското знаме

По случай националния празник на България Трети март виенското колело в Сиатъл ще бъде оцветено в цветовете на българското знаме. Покана за събитието отправиха на своята страница във Фейсбук от Българския център за култура и наследство в Сиатъл.

Събитието ще се състои на 3 март (неделя) от 17:00 до 21:00 часа местно време. Адресът е: The Seattle Great Wheel, Pier 57, 1301 Alaska Way, Seattle, WA 98101.

"Елате да го видите, доведете семейство и приятели, качете се на колелото, вечеряйте на кея. Нека използваме тази инициатива да поговорим за България, да почетем историята и трибагреника и да разкажем на децата си", призовават организаторите.

От Центъра добавят, че всеки, който желае, може да отиде между 19:00 и 20:00 часа местно време в парка "Kerry Park" в квартал "Queen Anne", "откъдето има чудесна гледка към колелото и града". Адресът е: 211 W Highland Dr., Seattle, WA 98119.

Организаторите канят хората да си направят снимки с осветеното в бяло, зелено и червено виенско колело, а след това да ги публикуват в социалните мрежи и във Фейсбук групата на Българския център за култура и наследство в Сиатъл с #BulgarianFlagSeattleWheel2024.