Новини Хотели

Гранд хотел Терме и СПА Пулс Терме имат зони за всички възрасти

   
Гранд хотел Терме и СПА Пулс Терме имат зони за всички възрасти

Село Баня е идеалното решение както за по-дълга почивка, така и за уикенд бягство. Живописното село се превръща в една от най-популярните дестинации в България през последни няколко години, благодарение на лековитата си минерална вода, спираща дъха природа и неописуемо спокойствие. Близостта му до Банско го прави идеално решение за зимна ваканция, а през лятото посетители на селото могат да се насладят на чистия въздух с разходки в планината, впечатляващи преходи и като цяло релакс сред природата.

В Баня има много хотели от висок клас, които предлагат СПА услуги. Обектите на Pulse обаче се открояват със стил, иновация и бутиково персонално отношение към всеки  клиент.

"Гранд хотел Терме"

е един от най-новите в селото и определено впечатлява с богатия си алпийски екстериор. Външният природен уют е пренесен вътре чрез изчистен дизайн с естествени елементи. Тази симбиоза от чисти линии и природни нотки прави отсядането в хотела истински отпускащо за съзнанието, тъй като семплостта на интериора позволява на всеки посетител да се освободи от всякакви тревожни мисли.

Хотелът е идеалното решение както за двойки, така и за семейства с деца и дори големи приятелски компании. Богатият асортимент от възможности за настаняване прави го изключително удобен за всеки тип пътешественици. Независимо дали най-подходящият вариант е двойна стая, луксозен суит, апартамент, пентхаус или цяла къща - "Гранд хотел Терме" има решението!

Храната в ресторантите на комплекса също е съобразена към всеки вкус и режим. В основната концепция на хотела стои здравословния начин на живот, а той, разбира се, минава и през храната. В съчетание с активната почивка и спокойната атмосфера, "Гранд хотел Терме" перфектно изпълнява рецептата за презареждащо пътуване.

Комплексът също така има и собствен собствен СПА център с открити и закрити зони и минерални басейни. Сред тях са 3 басейна - един закрит и 2 открити. които са достъпни и за деца на всяка възраст. Освен тях има и самостоятелен външен Adults only басейн за посетители над 16 години с бар и с възможност за ползване на наргиле, който работи до полунощ.

Прилежащ към хотела е и известният

СПА център Pulse Therme.

Той е напълно самостоятелен и може да бъде посетен както от гости на хотела, така и от всеки друг. В оригиналната си концепция СПА центърът е достъпен само за гости над 16, но от скоро приема всеки над 14-годишна възраст. Това прави мястото удобно за семейства с по-големи деца без да компрометира съвършеното спокойствие. Достъпът става с полудневни и дневни карти (day pass), които може да се резервират през сайта на www.pulsetherme.bg или на място.

Разположен на площ от над 5000 кв. м, СПА и уелнес центърът предлага уникален бленд от традиционни и иновативни СПА услуги. В Pulse Therme всеки гост може да се отдаде на уелнес басейн, басейн със звезди, басейн за Кнайп терапия, басейн за терапия за крака с камина, лавандулова сауна и други. Водата в село Баня извира с постоянна средна температура около 58° C, което прави минералните басейни отличен избор дори през студения сезон.

Pulse Therme е идеалният вариант за всеки, който търси луксозно СПА преживяване без нощувка. Много туристи го съчетават със ски в Банско и идват от курорта специално за това бутиково преживяване.

Съчетавайки съвременен дизайн, топли минерални басейни и висококачествени услуги, СПА центърът Pulse Therme и "Гранд готел Therme" в село Баня се издигат като местен рай за отдих. Със своите благоприятни ефекти върху здравето и спокойната атмосфера, тези комплекси са идеалното място за почивка. Независимо дали търсите дълга презареждаща почивка или еднодневно СПА преживяване - Therme са страхотен избор!

Йоана Шомова