Турагенции

Екватор пуска разнообразни програми до Италия

   
Екватор пуска разнообразни програми до Италия

Италия е една от най-богатите страни в туристически контекст. Нейният чар се простира от забележителните исторически центрове като Рим и Флоренция, през китните спокойни крайбрежни градчета на Кампания, та чак до забележителната природа на Доломитите и на красивите езера.

Това прави страната една от най-предпочитаната за туристите не само от българите, но и в световен мащаб. В комбинация с лежерната атмосфера, вдъхновена от dolce far niente, и с вкусната храна, това е дестинация, която ще задоволи всеки вкус.

Поради тази причина и туристическа агенция “Екватор” предлага разнообразни обиколни програми в Италия. Компанията има четири основни програми - туристите могат да съчетаят посещение на Венеция, Рим с обиколка на Тоскана или на Кампания - два от най-красивите региони на Италия. От друга страна могат и да комбинират почивката си с обиколка и на Френската Ривиера, а за почивка има предложения в Римини.

Богатият избор 

на “Екватор” гарантира почивка за всеки тип пътешественик и за всеки тип бюджет. Туроператорът работи с 3- и 4-звездни хотели, предоставяйки луксозни обекти, както и по-изгодни опции.

Цените започват от 1258 лв. на човек и включват самолетен билет от София до избраната дестинация с директен полет, чекиран багаж до 20 кг и 6 кг малък ръчен багаж с размери 55/40/20 см, всички трансфери, описани по програмата, 7 нощувки на съответния пансион, пакет с екскурзии, медицинска застраховка "Помощ при пътуване" от "Евроинс" с покритие 10 000 евро (Traveller, Вариант А), както и бонус пакет “Максимална сигурност”. Към всяка от групите ще се присъедини и представител на туроператора с български език.

Програмите започват 

през април, което ги прави идеален избор за съчетание с пролетната ваканция на ученици. Освен това в този период вече времето е страхотно, но все още не гъмжи от посетители и всеки ще може да се наслади по-пълноценно на почивката си.

Екскурзиите на “Екватор” са чудесно решение както за хора, които за пръв път посещават Италия, така и за заклетите фенове на страната. Това се дължи на богатата програма, която прекарва туристите през разнообразни спирки. Все пак Италия далеч не е само големите модерни градове. Дори за някои пътешественици по-малките “скрити” съкровища са по-интересни.

Затова “Екватор” прави интересен микс от популярни и не чак толкова дестинации, с които туристите да изпитат пълния спектър от преживявания, които Италия предлага. Всяка от програмите на туроператора е изпълнена с безброй спиращи дъха гледки, интересни исторически забележителности и завладяващи разкази.

Всеки, който иска да се докосне до средиземноморската красота, богата история и впечатляващата култура на Италия, трябва да го направи възможно най-скоро! Наистина няма друга толкова многослойна държава, която успешно да удовлетвори всяко желание.

Йоана Шомова