Новини Транспорт

Celestyal обнови ресторантите си със специализирана кухня

   
Celestyal обнови ресторантите си със специализирана кухня

Celestyal обнови менютата в ресторантите със специализирана кухня на борда на двата си кораба. Това се случва преди първото отплаване на Celestyal Discovery през март и непосредствено след  реновацията на Celestyal Journey.  

Брасерията в средиземноморски стил “Grill Seekers“ ще посреща гостите и на двата кораба.  В менюто ѝ има ястия като сърф и търф, бразилски стек пиканя, американско говеждо Вагу, аржентинско говеждо от породата Блек Ангъс, австралийски агнешки котлети, датски стек томахоук от свинско или телешко. Предлага се и селекция от морски дарове, сред които и разнообразие от пресни филета риба от Егейско море, кубински омар и джъмбо скариди.

Celestyal следва отзивите на своите гости и запазва в менюто блюдото с антипасти в италиански стил, а новите предложения с десерти включват "Креп сюзет" фламбе, „Рум баба“ и топло кюнефе.

Ексклузивният за Celestyal Journey ресторант „Pink Moon“ предлага обновено меню, вдъхновено от азиатската кухня. В него са добавени ястия с рамен и нудли. Декорът на ресторанта пресъздава японски интериор, вдъхновен именно от традиционната японска архитектура.

Celestyal не само подобрява менютата на ресторантите, но и въвежда нов подход при ценообразуването. Предлаганите ястия вече се остойностяват поотделно, което позволява по-голяма гъвкавост за гостите.

В момента и двата ресторанта са включени в отстъпката от 25% при закупуване на пакета Celestyal Plus+ Experience. Той включва и премиум пакета с напитки "Sky High", 150 евро отстъпка за предварително резервирана екскурзия на брега на човек, всички пристанищни такси, такси за обслужване и достъп до Wi-Fi.

„Неповторимите кулинарни моменти са изключително важен елемент от круизното преживяване според нашите гости и туристическите агенти, с които работим. В Celestyal непрекъснато се стремим да предлагаме на нашите гости автентични, оригинални и вкусни възможности за хранене както на борда на нашите кораби, така и на брега“, заяви главният търговски директор на Celestyal Лий Хаслет.

"Нашите ресторанти със специализирана кухня, които предлагат невероятни преживявания на страхотна цена, са само една от фантастичните възможности за хранене на борда на корабите ни. Нямаме търпение клиентите ни да опитат ястията в новите ни менюта тази година", допълва той.

В момента Celestyal предлага 50% отстъпка от всички пакети Celestyal Plus+ Experience, 30% намаление за единични екстри на борда, ниски цени за деца и до 70% отстъпка за трети или четвърти гост в каюта.

За повече информация можете да посетите celestyal.com