Турагенции

Екватор предлага чартъри до остров Джерба от София и Варна

   
Екватор предлага чартъри до остров Джерба от София и Варна

Има ли нещо по-подходящо за лятна отпуска от средиземноморски остров? Макар и да има много прекрасни континентални плажове, всеки турист знае, че пътуването до остров крие нещо специално - усещане за безкрайност, уют и съвършено спокойствие. Е, ако това е начинът, по който си представяте лятната ваканция - тунизийският остров Джерба е перфектното решение!

Островът е известен със своята уникална култура, богата история и прекрасни природни пейзажи, които го правят атрактивна дестинация. Плажовете на Джерба са много примамливи, привличайки туристи с топлите си пясъци и кристално чисти води. Мястото е известно също и със своите традиционни занаяти, като изработката на килими и керамика, които представляват богатството на местната култура. Ваканционната атмосфера се допълва от лежерното отношение към живота на местните. Всеки турист попива от това и забравя за грижите от ежедневието. 
Гостоприемството на местните 

жители и разнообразието от хотели, ресторанти и развлекателни дейности осигуряват комфортен и незабравим престой за всеки посетител на остров Джерба.

Освен всичко пътуването до острова е много достъпно! “Екватор” организира чартъри до острова както от София, така и от Варна. Хотелите са изпитани и туроператорът гарантира за висококачествено обслужване с разнообразни забавления.

Джерба също така е една от дестинациите, които поддържат ексклузивния Simba Club на туроператора. Избирайки хотелът Vincci Dar Midoun 4*, като част от Simba Club, всеки турист на “Екватор” ще получи Guest relation на български език, кът с българска кухня в ресторанта, детска анимация на български език, специално отреден бус за екскурзиите и безплатна екскурзия.

Тези качества правят 

Simba Club 

същински уникална концепция, която позволява на всеки турист да носи късче от родината на всяка почивка. Освен това подобен тип услуги правят пътуването да се усеща изключително бутиково и персонализирано.

Цените започват от 1022 лв. и включват самолетни билети с European Air Charters от София до Джерба и обратно, летищни такси, чекиран багаж 20 кг и ръчен багаж до 10 кг с размери 55x40x23, трансфери от летището до хотела и 7 нощувки в избран от клиента хотел на база All Inclusive.

За пълното спокойствие на туристите „Екватор“ включва към цената и "Пакет за максимална сигурност" - медицинска застраховка с покритие 10 000 евро и асистанс от "Евроинс". Също така туристите ще бъдат придружени и от представител на турагенцията, който говори български и ще съдейства при нужда.

Без значение какви са интересите ви, Джерба има какво да предложи на всеки. 

Островът е дом 

на множество туристически атракции, сред които девствени плажове, древни руини и традиционни тунизийски села. „Екватор“ предлага много дейности, които да забавляват посетителите, като обзорна екскурзия на острова, сафари с Segway, с бъгита или с ATV-та. От друга страна феновете на “Междузвездни войни” могат да изживеят джедайските си мечти на някоя от снимачните площадки на филмовата поредица. 

Но може би най-впечатляващата допълнителна екскурзия е двудневната обиколка на Сахара. Тя включва нощувка в оазиса Тузер. Туристите могат да се насладят на 4х4 пътуване до планинския оазис Шбика-Тамерза. По време на екскурзия ще има възможност и за обиколка на пясъчната пустиня на Дуз. На връщане от това приключение туристите могат да изберат да посетят берберски селища, които все още са обитавани. Този начин на живот е много интерес и определено помага на всеки пътешественик да се потопи същински в африканската култура.

Остров Джерба в Тунис е красив и екзотичен остров, който предлага несравнима комбинация от красиви плажове, топло и приятно климатично време, богата култура и история, изкусителна храна и ръчно изработени изделия. Посетителите могат да се насладят на красивите плажове и да разгледат множество исторически забележителности и музеи. Културният опит е неподражаем, а гостоприемството на местните е уникално. За тези, които търсят забавления, Тунис предлага богата нощен живот, казина, музикални фестивали и много други забавления. Така че, ако търсите перфектното място за почивка, където ще можете да се насладите на богата култура, красив природен пейзаж и забавления, Тунис и остров Джерба са идеалното място за вас.

Йоана Шомова