Транспорт

Wizz Air разкрива топ 5 съвета за безгрижно семейно пътуване

   
Wizz Air разкрива топ 5 съвета за безгрижно семейно пътуване

Подготовката за семейна ваканция може да бъде вълнуваща и забавна, но честоноси и голяма доза стрес. Затова, Wizz Air, най-бързо развиващата се авиокомпания в Европа и най-екологично устойчивата в света*, се ангажира да направи пътуването със самолет приятно и достъпно преживяване за всички, особено за малките приключенци, като разкривасвоите най-добри съвети за семейни пътувания.

Бъдете гъвкави 

Wizz Air препоръчва да бъдете гъвкави по отношение на датите и часовете на пътуване, за да си подсигурите най-добрите оферти. Изберете полети в делнични дни и часове извън пиковите за по-ниски цени и потенциално по-спокойни полети. За да спестите още повече, станете член на WIZZ Discount Club. Чрез закупуване на групово членство до 5 души можете да се възползвате от големи отстъпки. Резервирайки едно пътуване за семейството си с WIZZ Discount Club, вече ще сте спестили повече от стойността на годишната членска такса.

Приговете си най-важните неща

Подгответе разнообразни игри, книги и дейности, подходящи за малките приключенци. Изтеглете предварително филми или предавания, които да можете да гледате офлайн. Не забравяйте и слушалките за целта.Облечете себе си и децата си в удобни дрехи с няколко слоя, за да можете да реагирате лесно и бързо на температурните разлики. 

Изберете подходяща дестинация 

Изберете дестинация от широката мрежа на Wizz Air, която да е подходяща за семейства. Градове като Рим, Париж (с невероятния Дисниленд) и Лисабон предлагат комбинация от история, култура и забавления, подходящи за семейства с деца от всички възрасти. Wizz Air предлага директни полети от София до всички тези градове със самолетни билети на цени от 42,99 лв.**

Бъдете организирани

Пригответе паспортите на цялото семейство на едно място и изтеглете мобилното приложение на Wizz Airпреди пътуването си – така ще имате лесен достъп до онлайн чекиране, бордните ви карти и цялата информация за полетите ви.

Отидете по-рано 

За да имате достатъчно време за чекиране, проверка и качване на борда, отидете по-рано на летището. Закупетеуслугата priority boarding на Wizz Air, която ви позволява да се качите на самолета по-рано и да се настаните удобно преди пристигането на основната част от пътниците. А ако пътувате с дете на възраст под 2 години, можете да сте сред първите, които ще се качат на самолета, тъй като Wizz Air предлага безплатен priority boarding (за 2 възрастни и неограничен брой деца в една резервация). Пътуването с бебе също така ви позволява да вземете със себе си на борда допълнителна лична вещ, като например лаптоп или дамска чанта.