Новини Хотели

Кариера в хотелския мениджмънт в Швейцария. Отиди на събитието във Варна

   
Кариера в хотелския мениджмънт в Швейцария. Отиди на събитието във Варна

Запознай се с възможностите за кариера в хотелския мениджмънт и туризъм на безплатна презентация във Варна на 16 март от 11:00 часа в Graffit Gallery Hotel.

В края на средното си образование учениците са доста объркани къде и как да продължат нататък. Мнозина решават да поемат по пътя на висшето образование, кандидатствайки в някой университет, а не са малко и българските младежи, които поглеждат извън граница.

В последните години една дестинация в Западна Европа привлича все повече кандидат-студенти, особено когато става дума за специалности, свързани с туризъм, ресторантьорство и хотелиерство. Това е Швейцария!

Снимка: Swiss Education Group/ Sky Lines Marketing

Т.нар. хоспиталити индустрия е повече от развита и е може би една от най-предпочитаните сфери за развитие, тъй като възможностите за кариера са разнообразни. И те не включват само хотели и ресторанти – завършилите могат да се реализират в маркетинга и продажбите, услугите, управлението на луксозни стоки и развитие на различни бизнеси. А особено важно за кариерното развитие е образованието.

Swiss Education Group (SEG) обединява четири от най-престижните школи по хотелски мениджмънт и туризъм в Швейцария, сред които и една кулинарна академия! Регионалният мениджър на образователната група Кристина Кирилова ще представи възможностите за обучение, таксите, възможностите за стипендии и всички подробности за швейцарското образование на безплатна презентация във Варна на 16 март от 11:00 часа в Graffit Gallery Hotel.

Но защо трябва да изберете Швейцария и точно някое от учебните заведения от групата на SEG?

# Учебните заведения се нареждат сред топ учебните заведения за изучаване на хотелиерски мениджмънт, туризъм и кулинарни изкусва в света. Според класацията QS World University Rankings:

  • Swiss Hotel Management School се нарежда на престижното 2-ро място в Швейцария и 3-то в света за обучение по хотелиерство;
  • Cesar Ritz Colleges заема почетното 6-то място сред най-добрите образователни институции в областта;
  • Hotel Institute Montreux попада на 7-то място в света в сферата на Hospitality индустрията;
  • Culinary Arts Academy се класира на 8-мо място в Швейцария и света в категорията „Hospitality and Leisure Management“.

# SEG предлага иновативни и практически-ориентирани програми, които обединяват швейцарските традиции и опит в хотелиерството със съвременните тенденции в мениджмънта. Обучението е на английски език и включва два платени стажа в Швейцария или чужбина.

Учебните заведения предлагат още магистърски програми и следдипломни квалификации, както и летни лагери и езикови курсове.

# В програмата са включени платени стажове в редица международни компании като Ritz Carlton, Hyatt, Radisson, Hilton, Kempinski, Nestle, Louis Vuitton, John Paul Design и др. Това гарантира и тяхната успешна реализация след завършване на програмите.

Бонус: На семинара на Swiss Education Group ще се запознаете и с възможностите за стипендии.

Лектор на събитието в София ще бъде регионалният мениджър на SEG, възпитаничка на Cezar Ritz Colleges и експерт с международен опит в областта на хотелиерството и туризма – Кристина Кирилова.